Nieuwe meubels? Denk twee keer na

Nieuwe meubels? Denk twee keer na

Op zoek naar nieuwe meubels? Dan heb je verschillende opties. Er zijn natuurlijk ontzettend veel winkels waar je nieuwe meubels kunt kopen. Nieuwe meubels zijn echter niet goedkoop en ook niet duurzaam. Vraag je daarom eens af waarom je eigenlijk nieuwe meubels wilt kopen. Ben je uitgekeken op je huidige meubels, zitten er vlekken op of heeft het meubelstuk andere mankementen?

Meubelreparatie

Je hoeft je meubelstuk nog niet af te schrijven. Er zijn namelijk bedrijven die er gespecialiseerd in zijn om je meubelstuk er als nieuw uit te laten zien. Niet alleen goed voor je portemonnee, ook voor het milieu! Een goed bedrijf is bijvoorbeeldwww.meubelvisie.nl, zij hebben erg goede beoordelingen en zijn beschikbaar door heel Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in meubelreparatie, meubelreiniging en stoffering. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je meubel opnieuw te laten stofferen en voor een andere stof of kleur te kiezen. Zo geef je voor minder geld een hele nieuwe look aan je meubelstuk! Neem contact op met Meubelvisie op info@meubelvisie.nl of bel 036 525 12 81.

Tweedehands meubels

Toch toe aan iets anders? Kijk dan eens naar tweedehands meubelen. Er worden dagelijks duizenden meubelstukken verkocht via verschillende platformen, waarvan Marktplaats de grootste is in Nederland. Vaak is het slim om een meubelspray te kopen zodat je nieuwe meubel extra fris is en als nieuw in je huis staat. Er bieden ontzettend veel mensen hun meubels aan en het mooie is dat die allemaal tot jouw beschikking staan. Heb je een pareltje gezien aan de andere kant van het land? Laat het dan vervoeren door Brenger.

Toch nieuwe meubels? Kies voor een duurzaam initiatief!

Er zijn ook steeds meer meubelwinkels en merken die met duurzame initiatieven komen. Zo gebruiken de Deense ontwerpers Jonas Edvard en Nikolaj Steenfatt zeewier als materiaal voor hun meubellijn Terrior, en maakt Sitgreen kartonnen meubels. Meer duurzame meubel initiatieven in de volgende blog!

Nieuwe meubels

Meer lezen?
Tip! Woonbeurzen in juni
Tip! Deze meubels zijn duurzaam

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs

30-04-2020