Bank, fiets of kast die niet in je auto past?

Regel het transport van grote spullen in 3 stappen!

1. Bekijk de prijs en boek

Vul op de homepage de ophaal- en afleverplaats in, de afmetingen van het voorwerp in en bekijk de prijs. Kies de eventuele extra services, zoals een sjouwhulp, etage service of een bus met laadklep. Betaal je transport.

2. Wij houden je op de hoogte

Wij koppelen jouw transport aan de professionele koerier op de weg. Jij ontvangt een e-mail met het tijdvak van 4 uur waarin de koerier jouw spullen komt ophalen. Ook ontvang je de gegevens van de koerier zodat jullie elkaar op de hoogte kunnen houden.

3. De koerier komt in actie

De koerier haalt de spullen op en levert ze binnen het afgesproken tijdvak af. Danzij direct contact met de koerier en de live tracking ben jij op de hoogte van de actuele bezorginformatie. Na afloop bevestig je het ontvangst en kun je de koerier beoordelen. Zo blijven we onze service verbeteren!

Bereken jouw prijs

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het betalen van een Marktplaats-aankoop via Brenger?

Wanneer je een transport inboekt bij Brenger kan je gelijk betalen voor het product. De koper geeft het bedrag op dat overeengekomen is met de verkoper en vult diens rekeningnummer in. De verkoper krijgt vervolgens een email met daarin het overeengekomen bedrag en rekeningnummer ter bevestiging.

Er hoeft door de verkoper geen bedrag overgemaakt te worden ter controle; de verkoper maakt het geld direct over naar Brenger, die het vervolgens vrij geeft als het transport als geleverd is gemarkeerd. De verkoper ontvangt dan binnen 5 werkdagen het overeengekomen bedrag op zijn of haar rekening.

Wat kan ik allemaal laten vervoeren?

Je kunt bijna alles laten vervoeren via Brenger: meubels, fietsen, pallets, witgoed en nog veel meer. Zolang de spullen max. 400x 180x 160cm en max. 200kg zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je marktplaats-, veiling- of winkelaankoop laten ophalen en thuis bezorgen op het moment dat jij het wilt.

Wat kost een transport via Brenger?

Vul bovenaan de homepage de plaatsnamen en afmetingen in en zie direct de prijs. Additionele services zoals verdiepingen en een extra sjouwhulp kosten extra. De prijs is inclusief BTW.

Worden de spullen gegarandeerd bezorgd als ik een transportverzoek plaats?

Alle transportverzoeken binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) worden gegarandeerd bezorgd binnen 7 werkdagen van de oorspronkelijk geboekte transportdag.

De garantie geldt niet:

  • als de opdracht groter is dan onze maximale afmetingen (400x180x160cm)
  • als het om een groter volume dan 12 m3 gaat
  • als het totale gewicht zwaarder dan 200kg is
  • als het om glas of steen gaat
  • als het om etenswaren gaat
  • als het een aanhangwagen/aanhanger of piano betreft
  • als het een organisme betreft

Omdat deze uitzonderingen niet binnen ons concept vallen kunnen wij niet garanderen dat een koerier zo’n transportverzoek oppakt. Echter, lukt het ons toch vaak om een koerier te vinden. Plaats daarom vooral je transportverzoek en waarschijnlijk is er snel een koerier die jouw transport kan uitvoeren! Dit is alleen niet het geval voor transporten zwaarder dan 200kg. Hier kun je geen transportverzoek voor plaatsen omdat de koeriers dit niet kunnen vervoeren.

Voor opdrachten binnen Vlaanderen of van Vlaanderen naar Nederland garanderen we dat we een koerier vinden, voor opdrachten van Nederland naar Vlaanderen kunnen we dat vanwege Corona nog niet garanderen.

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens het transport?

Alle spullen die via Brenger worden verstuurd zijn tijdens het transport van voordeur tot voordeur standaard verzekerd tegen schade en diefstal tot €500. Schade die ontstaat wanneer de koerier de spullen tilt of helpt bij het tillen van de spullen binnen het huis of gebouw bij het ophaal- of afleveradres wordt niet gedekt door deze verzekering. Ook schade aan glas, printers, computers of etenswaren of schade tijdens transporten die niet binnen onze garantie vallen (groter dan 400x180x160cm of zwaarder dan 200kg of spullen of die met apparatuur moeten worden in- en uitgeladen) wordt niet verzekerd. In geval van schade, vragen wij je binnen 48 uur per mail contact met ons op te nemen en foto’s van de beschadigde spullen, een beschrijving van de schade en een bewijs van de reparatiekosten en/of aanschafwaarde te sturen naar info@brenger.nl.
Bekijk alle FAQ's

Boek jouw transport

Onze koeriers zijn al meer dan 100.000 keer beoordeeld!

Over koerier Francis

(5.0)
Meneer Francis was heel aardig, stuurde voor aankomst een appje dat hij onderweg was en heeft mijn tafel (met behulp van nog een hele aardige meer) perfect afgeleverd. Zeker een aanrader! Voor Francis meeuws

Over koerier Frans

(5.0)
top geregeld

Over koerier Henk

(5.0)
Lekker vlot geleverd en aardige bezorger

Over koerier Henk

(5.0)
Henk is a great and trustworthy person to get things done.

Over koerier Vincent

(5.0)
Top chauffeur
Toon meer reviews

Verminder jouw CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.380 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer