13 rondjes om de aarde, zoveel CO2 besparen wij elke maand

Samen verlagen we onze gezamenlijke CO2-uitstoot. En daar zijn we trots op!

CO2-uitstoot van wegverkeer

17% van de Nederlandse CO2-uitstoot komt van wegverkeer. En dat kan minder! Elke dag rijden er enorm veel busjes rond met onbenutte ruimte. Niet efficiënt, duur en al helemaal niet duurzaam. Met onze innovatieve technologie creëren wij de meest efficiënte route voor het transport van grote spullen. De koerier heeft meer werk én rijdt minder onnodige kilometers. Zo verminderen we samen de CO2-uitstoot.

Impactrapport 2021

In 2021 hebben we 1.149.784 kilogram CO2-uitstoot bespaard, en dat is nog maar het begin. Bekijk het volledige rapport en ontdek meer over de impact van Brenger en onze ambities voor de nabije toekomst. 🚛🌱

Lees het rapport

Onze missie

Elk busje, dat toch al onderweg is, zo goed mogelijk vullen. Daar wordt iedereen blij van: de koerier, het milieu en jouw portemonnee. Win-win-win! Samen kunnen CO2-uitstoot veroorzaakt door wegverkeer verlagen. Doe je mee?

Onze ambities voor 2025

  • 3,6 miljoen gerealiseerde transporten in Europa.
  • Besparing van 20.590 ton CO2.
  • Verlaging van 0,43% van de totale Nederlandse CO2-uitstoot dat veroorzaakt wordt door vervoer over land.

Voorbeeld

Stel, je moet een bank van Gouda naar Groningen vervoeren. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2 op het transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de CO2-uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

Wij zijn Brenger

Ons doel is om elk busje op de weg te vullen. Zo verdient de koerier meer geld, ontvangt de klant voordelige én duurzame service en besparen we een enorme hoop aan CO2-uitstoot.

Ben jij geïnspireerd en wil je met ons samenwerken? Ga naar de ‘Werken bij Brenger’ pagina en bekijk de openstaande vacatures. Heb je andere vragen of suggesties? Mail dan naar info@brenger.nl.

Werken bij Brenger