Prijzen

Wij koppelen jouw transportverzoek aan een professionele koerier die toch al die kant op gaat. Voordelig, makkelijk en duurzaam. De prijzen die je ziet zijn de totale kosten & inclusief BTW.

Wil je weten wat jouw transport kost?

Vul de plaatsnamen in en bekijk jouw prijs op onze homepage.


Ben je een zakelijke klant met meerdere transporten per week? Kijk dan op de pagina van Brenger voor bedrijven en vraag een offerte aan.

Prijzen

Bekijk hier wat je allemaal kunt vervoeren

Wat kost een transport via Brenger?

Vul bovenaan de homepage de plaatsnamen en afmetingen in en zie direct de prijs. Deze is van je keuzes afhankelijk en tijdens het proces zie je waar de meerkosten voor zijn. Afleveren op een bepaalde verdieping kost bijvoorbeeld extra. De prijs is inclusief BTW.

Wil je meer weten over hoe onze prijzen zijn opgebouwd? Klik dan hier en lees meer

Prijsopbouw
De prijs voor elk transport is gebaseerd op een formule die afhankelijk is van de grootte van de producten, de afstand, het tijdvak dat je kiest en het aantal beschikbare koeriers in de regio. Alle prijzen zijn inclusief een standaard verzekering tot €1.000 en BTW. Producten naar een andere verdieping brengen, een extra sjouwhulp, of brengen in de avond: het is allemaal mogelijk. Omdat het voor de koerier lastiger is zulke opdrachten in de planning te passen en ze op die manier extra tijd kosten, vind je in de tabel hieronder de prijzen voor extra services:

Prijzen vervoer

Tijdvakken
Onze website geeft aan wat je betaalt voor het tijdvak dat je selecteert. De goedkoopste prijs krijg je wanneer je de derde werkdag of later selecteert. Dit komt omdat we jouw transport dan makkelijker kunnen koppelen aan een koerier die toch al die kant op gaat. Hoe efficiënter, hoe voordeliger!

Sinds kort kun je ook op dezelfde dag laten bezorgen. Opdracht die je vóór 12:00 hebt geplaatst en nog dezelfde dag gebracht moeten worden vallen vanaf nu binnen onze bezorg-garantie. Deze opdrachten zijn dus mogelijk, maar de prijs ligt hoger. Spoedtransporten als deze zijn namelijk een stuk minder efficiënt en duurzaam. Wel willen we de service graag aanbieden aan klanten die het nodig hebben.