Over Brenger

Sinds 2016 doen wij er alles aan om het transport van meubels en andere grote spullen zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Hoe we dat doen? Ons platform koppelt jouw transportverzoek aan een lege plek in een busje van een professionele koerier die toch al die kant op gaat.

Zo veranderen we samen de ongelooflijk inefficiënte manier van grote spullen vervoeren en verlagen we ook nog eens de totale CO2-uitstoot van Nederland. En verdient een koerier extra geld op een rit die hij toch al ging maken.

Onze missie

Onze missie is om elk busje, dat toch al onderweg is, zoveel mogelijk te vullen. Want daar wordt iedereen blij van: de koerier, het milieu en jouw portemonnee. Win-win-win!

Hier gaan we voor

  • 2,5 miljoen gerealiseerde transporten in 2024
  • Totale CO2-uitstoot van Nederland verlagen met 0,024% in 2024
  • Onze vloot vergroenen en koeriers helpen hun bussen te verduurzamen.

Om onze doelen te bereiken werken we samen met partners als Marktplaats, BVA Auctions, Troostwijk Auctions, Onlineveilingmeester en vele meubelzaken. Doe je ook mee?

Ons team

Brenger team 2019

Brenger werd in 2016 opgericht door Wisse Koedam en Derk van der Have. Sinds de zomer van 2017 is het team gegroeid van 2 oprichters naar 40 man sterk. Onze ambitie is Brenger dé oplossing maken voor het versturen van grote spullen in Nederland en in de rest van Europa.

Werken bij Brenger

Interesse om bij Brenger te komen werken?

Bekijk dan de openstaande vacatures

Kom eens langs!

Ons kantoor zit op een mooie plek aan het Vondelpark Amsterdam. Hier zijn we elke dag bezig om onze website te verbeteren en te zorgen dat het platform zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onze klanten. We horen daarom graag wat jij denkt dat er beter kan of wat je juist goed vindt. Stuur ons een bericht via de chat of op info@brenger.nl. Wij horen graag je mening!