Goedkoop verhuizen als student

Een brenger koerier en een man in een witte shirt staan naast een witte Brenger busje en zwaaien naar elkaar na een transport van een fiets

Student verhuizers

Als student verhuis je best vaak. Eerst van je ouders naar je eerste kamer in de stad waar je gaat studeren. Daarna verhuis je vaak binnen de stad ook nog wel een paar keer. En laat staan als je verder gaat studeren aan een hogeschool of universiteit weer in een andere stad!

Hier loop je als student tegenaan als je wil verhuizen

1. Je hebt geen auto of busje

Er zijn maar weinig studenten die zelf een auto of busje hebben. Misschien hebben je ouders er wel een die je kunt lenen. Maar zonder rijbewijs, moet je je ouders lief aankijken of ze je heen en weer willen rijden.

2. Je hebt geen rijbewijs

Tja, niet iedereen is begonnen met rijlessen op zijn of haar achttiende verjaardag. Dus misschien kun je wel een auto of busje lenen van iemand, dan kun je niet zelf rijden. Dat schiet ook niet op!

3. Je hebt niet veel spullen

Als student heb je vaak niet heel veel spullen nodig in je studentenkamer. Een bed, bureau, stoel en wat losse spullen. Dus een hele verhuiswagen is dan niet nodig.

4. Je hebt een beperkt budget

Een bijbaan naast je studie zorgt er niet voor dat je een groot budget hebt. Dus een paar honderd euro uitgeven aan een verhuizing is niet ideaal.

Dus hoe krijg je deze spullen snel en voordelig in je nieuwe woning?

Een verhuizing is snel, makkelijk en voordelig geregeld met Brenger.

Bereken hier jouw prijs!

Standaard Stoeplevering

Goedkoop verhuizen

Ben je op zoek naar een goedkope verhuisservice? Heb je een kleine inboedel of slechts een paar items te verhuizen? Dan kun je in veel gevallen beter een koerier boeken dan een complete verhuisservice.

In deze gevallen verhuis je goedkoper met Brenger

1. Je hebt slechts één meubel te verhuizen

Wanneer je alleen een nieuw gekochte eettafel thuis wil krijgen hoef je niet een verhuisservice in te schakelen. Bovendien is de rekening veel hoger, ook al verhuis je maar een paar items. Brenger is gespecialiseerd in het vervoeren van enkele meubels: groot en klein!

2. Je hebt een kleine inboedel

Niet iedereen heeft een grote inboedel. Als je verhuist van de ene naar de andere woning waar je een kamer huurt dan kun je ook het best een Brenger-koerier boeken. De koeriers van Brenger verhuizen tot 5m2 kubieke meter. Online kun je tools vinden die voor jou berekenen hoeveel kubieke meter je inboedel is.

Student verhuizers Amsterdam

De koeriers van Brenger rijden voor heel Nederland, België en zelfs in delen van Duitsland.

Stel, je wil jouw nieuwe bank van de ene woning naar de andere woning binnen Amsterdam krijgen, volg dan de volgende stappen. Zo heb je binnen enkele minuten jouw transport geregeld.

Stap 1

Ga vul gegevens in, kies een ophaal- en aflevermoment, vul het juiste adres in en bekijk de prijs en betaal.

Stap 2

Je hoort welke professionele koerier er komt.

Stap 3

Onze koerier komt in actie!

Wij werken uitsluitend met professionele koeriers en dus ervaren verhuizers. Benieuwd naar onze tarieven?

Ga naar Brenger.nl, vul jouw transport en zie direct jouw prijs!