Word Brenger

Verdien extra op je rit. Meld je nu aan als koerier!
Tuut! Tuut!
šŸŽ¶ Radar love
šŸŽ¶ Born to be wild
šŸŽ¶ On the Road Again
šŸŽ¶ See you later, aligator
Altijd goed gebracht
Breng it on!
van
Altijd binnen 5 werkdagen uitbetaald
500+ KvK geregistreerde koeriers
Officiƫle partner van Marktplaats, BVA en Troostwijk
Elke dag meer dan 100 nieuwe transporten door heel Nederland en Vlaanderen

Ben je professioneel koerier en rijd je regelmatig rond met onbenutte ruimte?

Als je als koeriersbedrijf geregistreerd staat bij de KvK, kun je via Brenger transportopdrachten vinden die op de route liggen: 65% van de mensen die Brenger gebruiken had zonder Brenger zelf gereden, bijvoorbeeld met een gehuurde bus. Om toegang te krijgen tot deze transportopdrachten dien je je te registreren. Vervolgens kies je zelf welk transport je uitvoert. Zo is de klant blij, jij blij, en de wereld een stukje duurzamer!

Lees hier hoe het werkt

Ik geef aan dat ik een transport wil uitvoeren, en dan?

De meeste opdrachten kun je direct claimen en inplannen. Veel opdrachtgevers betalen namelijk hun opdrachten direct bij het plaatsen. Dit maakt het voor brengers mogelijk om direct een opdracht te accepteren wanneer je het kunt doen in de opgegeven tijdvakken. Je kunt bij het claimen van de opdracht een tijdvak van 4 uur of kleiner voorstellen. Zodra je de opdracht hebt geclaimd ontvang je gelijk alle (contact) informatie over het ophaal- en afleveradres in je mail.

Er zijn ook opdrachten die nog niet betaald zijn. Bij deze opdrachten kun je aangeven dat je het transport wilt doen. Je geeft dan aan wanneer en hoe laat je de spullen kunt ophalen. Als jij en de opdrachtgever akkoord zijn over het moment van ophalen en afleveren, betaalt de opdrachtgever de beloning aan ons platform. Jij ontvangt vervolgens de (contact) informatie over het ophaal- en afleveradres en voert de opdracht uit.

Hoe vind ik een transportopdracht?

  • Als je bent geregistreerd kun je inloggen. Klik dan rechtsboven op “Opdrachten” en zoek een opdracht uit de lijst met opdrachten die op je route ligt. Als je geĆÆnteresseerd bent in het transport, kun je een vooraf betaalde opdracht direct claimen en bij andere opdrachten aangeven wanneer je het transport kunt doen.
  • Je geeft aan welke routes je regelmatig rijdt en wij brengen je op de hoogte zodra er een opdracht is op je route. Jij hoeft dan niet meer zelf te zoeken naar transporten op deze routes. Als je bent ingelogd, kun je jouw favoriete route aangeven bij ‘Je favoriete routes’.

Hoe werkt de betaling voor koeriers?

Zodra jij de opdracht succesvol hebt afgerond, zorgen wij dat de vergoeding, binnen 5 werkdagen naar je wordt overgemaakt.

Verdien extra op je rit

Maak gebruik van de onbenutte ruimte in je bus door een transport mee te nemen op een route die je toch al rijdt.

Veel transporten

Geef je favoriete routes op of filter op locatie om transporten te ontvangen bij jou in de buurt. Dagelijks meer dan 100 transporten door heel Nederland en Belgiƫ.

Binnen 5 werkdagen uitbetaald

Nadat je het transport succesvol hebt afgeleverd, staat je vergoeding binnen 5 werkdagen op je rekening.

Zo word je koerier bij Brenger

Stap 1
Ben je professioneel koerier? Meld je dan aan via onderstaande button.
Stap 2
Je profiel wordt geverifieerd na telefonisch contact.
Stap 3
Claim een transport en voer deze uit!

Meld je aan