Zelfstandige koerier? Vind extra opdrachten

Ben jij een zzp koerier en heb je een eigen bus? Of heb je een koeriersbedrijf met meerdere bussen? Vul jouw onbenutte ruimte en verdien gemakkelijk bij via de Brenger koerier app. Bekijk hier de opdrachten.

Meld je aan als koerier

Van losse freelance koerier opdrachten tot complete routes

De alles-in-één oplossing om jouw werk als koerier makkelijker en winstgevender te maken. Zoek handige ritten, ontvang opdrachten in de buurt en beheer je gepersonaliseerde dagroute. De Brenger koerier app zet alle stops in de beste volgorde zodat jij minder hoeft te plannen. Meld je aan en begin direct na de kennismaking met rijden.

Download de Brenger koerier app in de App Store of Google Play Store.

Zo word je koerier bij Brenger

Stap 1
Meld je aan en download alvast de Brenger koerier app
Stap 2
Binnen enkele dagen plannen wij een (digitale) kennismaking met je in
Stap 3
Start met rijden en verdien extra op je rit!

Meld je nu aan

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik transporten via Brenger uitvoeren?

Brenger heeft een alles-in-één oplossing voor jou als koerier om je dag te plannen, nieuwe opdrachten te zoeken en extra te verdienen. Met Brenger kun je gemakkelijk eigen opdrachten combineren met Brenger-transporten. Voeg je eigen opdrachten toe in onze app en krijg gepersonaliseerde suggesties voor opdrachten in de buurt, die passen bij jouw planning. Zo rijd je nooit met een lege bus en verdien jij extra op de route die je toch al zou rijden!

Hoeveel verdien ik met Brenger?

Wat jij per Brenger-transport verdient hangt af van een aantal variabelen: de grootte van de items, de afstand en of er een etageservice is geboekt. Je kunt in de Brenger koerier app voordat je een transport selecteert, direct zien hoeveel je ermee verdient.

Wat ga ik vervoeren?

Het merendeel van de Brenger transporten betreffen banken, tafels, fietsen, elektronica, witgoed en andere grote objecten. Maar ook het transport van veilingskavels en producten van onze klanten zoals kleine meubelzaken en grote retailers kun je via Brenger uitvoeren. In de Brenger koerier app kun je bij ieder transport zien hoe groot de te vervoeren items zijn. Zo weet je van te voren wat je van A naar B gaat brengen.

Hoe snel kan ik aan de slag met Brenger?

Nadat je je hebt aangemeld, nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op voor een online kennismaking. Na de onboarding kun je direct aan de slag met claimen van transporten die bij jouw dagroute passen.

Wanneer word ik uitbetaald?

Zodra jij het transport succesvol hebt uitgevoerd ontvang je binnen vijf werkdagen de vergoeding op de door jou opgegeven rekeningnummer.

Wat zijn de voorwaarden om voor Brenger te rijden?

Brenger is geschikt voor zelfstandige koeriers of kleine koeriersbedrijven. Om Brenger te kunnen gebruiken dien je ervaring te hebben als koerier, beschikking te hebben over een eigen bus en ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig koerier. Vanzelfsprekend dien je een rijbewijs te hebben en moet je in je bus een verhuisdeken en spanbanden hebben liggen, zodat je het transport veilig en schadevrij kunt vervoeren. Wil je toegang tot nog meer opdrachten en ook voor Brengers zakelijke klanten rijden? Dan is het nog belangrijker dat je je professioneel kleedt. Goede werkschoenen en nette werkkleding zijn dan verplicht.

Klaar om te starten?