Welke busverhuur is het best?

Welke busverhuur is het best?

Je hebt wat spullen aangeschaft via een online marktplaats maar je aankopen passen niet in de auto. Of sterker nog: je hebt niet eens een auto. Wat doe je nu om je nieuwe bank, fiets of kast toch bij je thuis te krijgen? Juist, je denk eraan een bus te huren. In dit blog geven we tips over verschillende manieren om een bus te huren om spullen te vervoeren.

DIKS
Een van de oudste autoverhuurbedrijven van ons land. Rijschoolhouder Paul Cornelis Diks besloot zijn auto te verhuren aan leerlingen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf. Het bedrijf vindt dat een auto huren “duidelijk, eenvoudig en leuk moet zijn” en dat is te zien aan haar service. Je kunt zelfs zonder creditcard huren bij Diks! Een Mercedes Sprinter met 11m2 laadruimte huur je er voor 92 euro per dag, met 100 kilometer vrij en €0,23 per extra kilometer. En dat inclusief verzekering. Wel jammer dat ze alleen in Amsterdam, Amstelveen en Almere te vinden zijn.

Bo-Rent
Je kunt ze kennen van de machineverhuur en opslagruimtes. Maar bij Bo-Rent huur je ook vrij voordelig een auto of bestelbus. Hier is een Mercedes Sprinter voordeliger te huren voor 70 euro per dag, met 100 kilometer vrij en €0,19 per extra kilometer. Een lagere prijs dus dan bij DIKS! Bo-Rent vind je door heel Nederland, dat scheelt weer tijd.

Sixt
Ook zo’n bekende naam in de busverhuursector. Je vindt ze vooral in de grotere steden door heel Europa. Een met Mercedes Sprinter vergelijkbare bestelbus is te huur voor 42,98 per dag. Dat lijkt een fijn laag bedrag maar de kosten lopen snel op. Wil je gratis kunnen annuleren, later betalen of ben je ouder dan 25 jaar, dan valt de prijs hoger uit. Op het internet vind je veel slechte recensies van deze verhuurder: de service lijkt per vestiging erg te verschillen.

Brenger
Maar is het eigenlijk wel nodig om een busje te huren? Misschien kunnen jouw spullen wel mee met een koerier die die route toch al rijdt. Oponze website boek je binnen 3 minuten transport en hoef je verder je handen niet vuil te maken. Het is zelfs in de meeste gevallen voordeliger dan een bus huren! In plaats van zelf aan de slag te gaan helpt een van de 500+ professionele koeriers die bij het platform aangesloten zijn met het vervoer. Valt jouw verzoek binnen de garantie dan worden ze absoluut vervoerd.

Prijsvoorbeeld

Meer lezen

Pakket toch bezorgd als je niet thuis bent?\

Het verhaal van: Marktplaatsverkoper Mooi van Vroeger

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs

30-04-2020