Grote tweedehands aankoop gedaan? Ontzorg jezelf met dé koeriersdienst voor grote spullen.

Stel je voor: je hebt eindelijk die prachtige vintage kast, betaalbare e-bike of nieuwe koelkast op Marktplaats, gevonden. Maar dan realiseer je je dat deze begeerde aankoop nooit in je auto zal passen en eigenlijk ook best ver rijden is. Dan maar niet kopen? Met veel gedoe een busje huren met hoge verzekering- en brandstofkosten? Of kiezen voor een nieuwe aankoop bij een webshop? Daar gaan je duurzame voornemens. Gelukkig is er Brenger, de koeriersdienst die deze ‘bezorgzorg’ uit handen neemt.

Brenger: bezorgservice voor tweedehands aankopen

Brenger is een innovatieve koeriersdienst die het vervoer van jouw Marktplaats-aankopen regelt. Of je nou een meubeltransport service zoekt of het bezorgen van grote artikelen uit handen wil geven. Ons platform zorgt ervoor dat jouw aankoop van A naar B wordt vervoerd door een professionele koerier die toch al die kant op gaat. Betaalbaar, tijdsbesparend en ook nog eens duurzaam!

Het enige wat jij hoeft te doen is je koop afstemmen met de verkoper en je transport online regelen. Je bepaalt zelf wanneer je aankoop wordt opgehaald en afgeleverd. Je krijgt direct een prijs te zien en kunt eventueel een extra sjouwhulp bijboeken. Brenger koppelt je transport vervolgens aan een koerier die je aankoop ophaalt en aflevert en jij wordt op de hoogte gehouden van de status van je transport.

Veiligheid en gemak in één

Bij Brenger begrijpen ze het belang van veiligheid, vooral wanneer je iets koopt van een onbekende. Om jou extra zekerheid te bieden, biedt Brenger een veilige betaaloptie aan. Hiermee regel je de betaling van je aankoop en de bezorging één keer. Het unieke aan deze service is dat zowel de verkoper als de koerier pas worden uitbetaald nadat jouw aankoop succesvol is afgeleverd. Dit zorgt voor een extra laag zekerheid en vertrouwen in het hele proces.

Elk transport bij Brenger is onderweg verzekerd tot €500. Brenger begrijpt hoe belangrijk het is voor jou om op de hoogte te blijven van de status van je transport. Daarom wordt je continu geïnformeerd over de voortgang van je transport. Met Brenger kun je dus ontspannen en vertrouwen op een veilige en zorgvuldige afhandeling van je bezorging.

Duurzamer gebracht dan zelf een bus huren

Een busje huren is vaak best een gedoe, maar om dan ook nog uren van je vrije tijd in de auto te zitten om bij die felbegeerde tafel te komen? Er zijn maar weinig mensen die hier tijd en geld voor hebben. Bovendien, het is wel pragmatisch, maar niet per se goedkoop of milieuvriendelijk.

De slimme technologie van Brenger berekent voor elke rit de meest efficiënte route voor een koerier die toch al die kant op moest, zodat jij een betere prijs betaalt ten opzichte van een busje huren. Zo is de service van Brenger duurzamer en goedkoper en hou jij meer vrije tijd over voor het speuren naar nog meer (tweedehands) pareltjes.

Meer tweedehands opties door een grotere zoekradius

Omdat gebruikers van Brenger niet meer zelf hun transport hoeven te regelen, geven ze ook aan eerder een tweedehands item van ver aan te schaffen, die ze anders nieuw hadden gekocht. Zo draagt Brenger er met alle koeriers en klanten aan bij dat transport van (tweedehands) spullen toegankelijker wordt en verlaagt het tegelijkertijd onnodige CO2-uitstoot van meer busjes op de weg. Sinds de oprichting heeft Brenger 3.187 ton CO2 bespaard door het voorkomen van 14.885.871 onnodige kilometers.

Geen gedoe, gewoon genieten van je aankoop

Stel je voor dat je achterover leunt en ontspant, wetende dat je aankoop veilig en efficiënt naar je toe komt. Het vervoeren van grote aankopen zoals o.a. meubels, witgoed, of fietsen hoeft geen hoofdpijn te zijn. Met Brenger wordt het proces eenvoudig, betrouwbaar en duurzaam. Dus de volgende keer dat je een geweldige vondst doet op Marktplaats, weet je dat het vervoer ervan bij Brenger in goede handen is.

Boek een koerier

Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren
  • Onderweg verzekerd tot €500