Samenwerken met Brenger

Een betrouwbare partner voor jouw verkoopplatform, e-commerce of een veiling? Met Brenger is het transport van grote items in de juiste handen.

Classifieds / Marktplaatsen

Bank, fiets of kast die niet in je auto past? Dankzij Brenger krijgen consumenten een e-commerce ervaring wanneer zijn tweedehands producten willen kopen en het zelf niet op te moeten halen. Makkelijk, voordelig en duurzaam. Samen met partners zoals Marktplaats en 2dehands maken wij het transport van tweedehands grote spullen toegankelijk. Door onze integraties met o.a. Online Payment Platform bieden wij onze gebruikers de veiligste betaalervaring en een PSD2-compliant oplossing.

Voordelen van samenwerken

Uitstekende UX: eén betaling voor product en delivery
Hogere conversie
Verbeterde retentie door uitstekende ervaring

Ontdek alle mogelijkheden

E-commerce (retail)

Snelle, flexibele en voordelige koeriersservice voor de last-mile en retouren van jouw bedrijf. Met Brenger boek je makkelijk en snel via je eigen online dashboard in of integreer je onze kant-en-klare oplossingen met jouw ERP, WMS, logistieke- of webshop software. Dankzij onze real-time data-inzichten helpen we je jouw klanten beter te begrijpen en je bezorgservice te optimaliseren.

Onze oplossingen

Boek en beheer je transporten makkelijk in eigen gratis online portal
Automatiseer je operatie gemakkelijk met onze API
Plug en play in samenwerking met DeliveryMatch, SHopify, WooCommerce en meer

Kom in contact

Veilingen

Van grote tot kleine kavels, voor elke veiling bieden wij een passende transportoplossing. Als trotse partner van Troostwijk en Onlineveilingmeester.nl bieden wij oplossingen op-maat voor veilingsplatformen.

Voordelen van samenwerken

Hogere conversie en biedingen
Groter online bereik door passende transport oplossing
Directe prijs voor bezorging

Kom in contact

Samen maken wij impact

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Lees meer