Soepel grote items laten retourneren?

Koppel Returnless aan je e-commerce shop en laat Brenger alle grote, onhandige retouren afhandelen. Meubels en andere grote artikelen kunnen al binnen 3 dagen worden opgehaald en afgeleverd. Dat geeft vertrouwen en terugkerende klanten!

Vraag een demo aan

Een fijne retourervaring voor jou en je klant

De retourervaring van Returnless en Brenger zorgt ervoor dat jouw retourproces geautomatiseerd wordt. Klanten kunnen in het online portaal namelijk gemakkelijk hun retour aanmelden en ook kiezen uit verschillende verzendmethodes.

Betreft het een retour voor een groot artikel dat niet in een pakketje past? Dan wordt het meteen gekoppeld aan Brenger. Jouw klant kiest dan alleen wanneer het item opgehaald moet worden en jullie ontvangen beiden een track & trace-link.

Vraag een demo aan

Retourneren van grote spullen, binnen 3 dagen geregeld

Het retourneren van grote goederen kan een gedoe zijn. Niet elke vervoerder is in staat om soepel grote pakketten te vervoeren. En een losse koeriersdienst regelen, of zelf rijden met een busje is vaak niet efficient, maar wel tijdrovend en duur.

Door de koppeling tussen Returnless en Brenger kunnen lastige items zoals meubels, apparatuur en witgoed al binnen 3 dagen worden opgehaald en afgeleverd. Zonder gedoe.

Vraag een demo aan

De all-in-one-retouroplossing voor jouw e-commerce

Je integreert Returnless eenvoudig voor een vast bedrag per maand, en met meer dan 25+ integraties koppel je Returnless binnen no-time aan iedere webshop. Is er een retour geboekt voor een groot artikel? Dan wordt het automatisch gekoppeld aan Brenger koeriersservice.

Vraag een demo aan

Vraag een demo aan

Samen creëren we een efficient, klantvriendelijk en duurzaam retourproces voor jouw shop. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op voor een voorstel op maat en een demo van onze service.

Onze koeriers zijn al meer dan 100.000 keer beoordeeld!

De koeriers worden beoordeeld op de kwaliteit van de service. Alleen de best beoordeelde koeriers bezorgen voor jouw bedrijf.

Over koerier Martin

(5.0)
Ondanks de drukte is de koerier toch doorgereden om het af televeren top

Over koerier Lawrence

(5.0)
Wat een vrolijkheid en dat vanuit Amsterdam kriskras door Brabant en Limburg en dat om 10 uur ‘s ochtends. Dan met alle finesse en secuur inladen en zorgen dat zo’n fragiel stuk veilig 4 hoog in Amsterdam wordt bezorgd. Helemaal top Lawrence

Over koerier Sindie

(5.0)
Fijne mensen

Over koerier Martin

(5.0)
Martin dacht ontzettend goed mee en was erg behulpzaam!

Over koerier Samir

(5.0)
Samir is top! heeft alles bij zich, is super netjes & correct. ik raad Samir van harte aan!
Toon meer reviews
“Bij alles wat we doen, staat de klant centraal. Zo ook voor het optuigen van het retourproces. De huidige opzet met Brenger is gemakkelijk, snel, efficiënt en neemt een hoop zorgen uit handen van onze klant. Het interne proces is eveneens efficiënt ingeregeld; onze klantenservice kan snel schakelen met Brenger in geval van vragen. De lijntjes zijn kort.”
– Floris van Santen, NADVUI

Bekijk case study

Samen maken wij impact

Verminder je CO2-uitstoot door te bezorgen met Brenger!
Met een transport van Gouda naar Groningen van 220 km bespaar je 48,4 kg aan CO2 💨. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Lees meer over duurzaamheid