Brenger pakt druk op logistiek aan

Brenger pakt druk op logistiek aan

Het COVID-19 virus heeft momenteel heel Nederland in zijn greep. Dat heeft ook gevolgen voor de logistieke aanpak van bedrijven. Bij Brenger proberen we daar zo goed mogelijk mee om te gaan om zo de toenemende druk op de logistiek op te vangen. Lees in deze blog alles over transport tijdens COVID-19 en hoe Brenger oplossingen biedt.

Thuiswerken

Sinds de Nederlandse overheid heeft besloten om maatregelen te nemen tegen de verspreiding van COVID-19, is een periode van quarantaine ingegaan. We werken massaal thuis en minimaliseren hierdoor onze contacten met anderen. Dat betekent voor mensen dat ze zelf thuis een nieuwe werkplek moeten creëren. Bij Brenger helpen wij graag een handje mee met het vervoeren van bureaus, bureaustoelen en kantoorspullen om thuiswerken mogelijk te maken.

Druk op logistiek

Een ander gevolg van deze situatie is dat mensen meer producten online bestellen. Bovendien, besluiten veel bedrijven over te stappen op online verkopen om te kunnen blijven bestaan, wat voor nog meer bestellingen zorgt. Ondertussen neemt het aantal beschikbare koeriers nauwelijks toe. Een deel van hen blijft namelijk thuis wegens gezondheidsklachten of uit voorzorg. Ook zijn veel grenzen gesloten, wat transport van bestellingen lastiger maakt. Dit vergroot de druk op bedrijven waardoor het voor hen moeilijker wordt om hoge standaarden te leveren, zoals korte levertijd en uitstekende service.

Brenger

Bij Brenger bieden wij een oplossing voor dit probleem.Door ons uitgebreide netwerk met meer dan 500+ Kvk geregistreerde koeriers kunnen wij makkelijk de toenemende groei in het aantal transporten opvangen. Zelfs nu er ook een aantal van onze koeriers niet actief zijn. Zo melden steeds meer ZZP’ers en andere koeriers zich aan bij ons. Wij koppelen dan transport aanvragen van particulieren en bedrijven aan lege plekken in busjes van koeriers die toch al die kant op gaan. Op die manier verdienen onze koeriers iets extra’s, kunnen wij vaste prijzen aan zakelijke klanten bieden en wordt de wereld een stukje duurzamer. Bovendien zorgen we bij Brenger altijd voor een uitstekende service voor bedrijven door hun transporten te koppelen aan onze best presterende koeriers.

Kortom, Brenger pakt niet alleen de toenemende druk op de logistiek aan, maar wij helpen zoveel mogelijk mensen om thuis een werkplek te creëren, verlichten de druk op bedrijven, en zorgen voor efficiënt, duurzaam en contactloos transport. Win, win, win dus!

30-06-2020