Bijbaan bij Brenger!

Hier vind je allerlei verhalen over Brenger, ontwikkelingen in de markt of andere leuke relevante artikelen. Heb jij een goed idee voor de blog? Laat het ons weten en stuur een mail naar vivian@brenger.nl.
Bijbaan bij Brenger!

Benieuwd hoe het is om te werken bij Brenger? We geven je graag een kijkje in ons bedrijf, waar momenteel 16 mensen werken. We beginnen bij onze Customer Care, ook wel de service van de service. In dit team werken studenten die naast hun studie als bijbaan onze klanten helpen. We spraken met Bas, Sophie, Ferdinand en Iris (de laatste 2 zijn begonnen bij Customer Care en inmiddels doorgegroeid naar een andere functie in het bedrijf).

Wat vind je het leukst aan werken bij Brenger?

**Bas:**Het is een heel gezellig en internationaal team en het bedrijf is jong en dynamisch. Niet geheel onbelangrijk is de vrijdagmiddagborrel, die altijd erg gezellig is. Deze vindt plaats in onze tuin of bij een van de hippe tentjes in Amsterdam Oost. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden, maar het zijn flexibele werktijden en er is een flexibele houding. Soms werk ik een avondshift waarbij ik alleen de chat bijhoud en ’s avonds daarnaast gewoon nog iets anders kan doen.

**Iris:**Het is leuk om te werken voor een innovatief bedrijf met een concept waar iedereen blij van wordt, omdat we voor heel veel mensen een oplossing bieden. Daarbij heb ik erg veel lol met mijn collega’s, klanten en koeriers! Ik heb ongeveer 8 maanden parttime op de klantenservice gewerkt naast mijn studie. Dit beviel zo goed dat ik na mijn afstuderen ben gebleven. Ik heb intern aangegeven dat ik meer uitdaging wilde en ben door kunnen groeien naar Business Developer bij Brenger. Super leuk dat ik deze kans heb gekregen, natuurlijk ook voor Brenger haha.

**Ferry:**Wat ik leuk vind is dat je in een dynamisch en jong team bezig bent waarin je doorgroeimogelijkheden hebt en waarin je een directe impact kan hebben op het werk dat je aan het doen bent. Je bent heel nauw met het resultaat van het eindproduct in contact. Vanuit mijn enthousiasme dat ik had om bij zo een jong project aangesloten te zijn, heb ik uiteindelijk de mogelijkheid gekregen om hier fulltime te gaan werken en ben ik doorgegroeid naar de functie van Accountmanager van de koeriers.

**Sophie:**Werken bij Brenger betekent werken in een jonge, frisse omgeving waar je kan meekijken bij een startend bedrijf en ook snel feedback kan geven als je denkt dat iets beter kan in plaats dat het 6 mensen moet passeren, zoals dat vaak gaat bij grote bedrijven. Verder spreek je veel aardige mensen uit heel Nederland aan de telefoon.

Welke skills heb je nodig om bij het customer care team van Brenger te werken?

**Bas:**Je moet erg oplossingsgericht denken. Naast dat je ontzettend veel leuke en lieve klanten spreekt, moet je ook wel eens rechtertje spelen. Je moet daarom een goed luisterend oor bieden en geduld hebben. Zo heb ik wel eens oudere mensen aan de lijn die ik moet helpen en bij wijze van spreken de enter toets nog moet uitleggen. Hier heb je wel geduld voor nodig. Maar dit komt gelukkig niet iedere dag voor ;). Verder kan het af en toe druk zijn en daarom moet je wel enigszins stressbestendig zijn. Ook wil ik nog kwijt dat je met alle soorten mensen om moet kunnen gaan.

Iris: Ook moet je een hands-on mentaliteit hebben, humor en natuurlijk enthousiast zijn over Brenger! Zoals ik altijd zeg: “Being a good example is the best form of service” ;-). Het is belangrijk dat je jezelf bent, achter het idee staat en dit ook uitstraalt naar de klant. Het werk is dan ook weggelegd voor een positief persoon. Zo moet je een probleem eerder als een uitdaging zien dan als iets vervelends.

**Ferry:**Verder moet je snel kunnen schakelen. Het is goed als je dingen met humor brengt. Met humor kun je altijd een leuke, positieve draai aan een gesprek geven. Ik merk dat dat goed werkt bij klanten!

**Sophie:**Ik denk dat vriendelijk zijn het belangrijkst is. Verder moet je geduldig zijn en kunnen omgaan met veel verschillende soorten mensen.

Is er nog iets dat je kwijt wilt over werken bij Brenger?

**Bas:**Het is ontzettend leuk om te werken in een startup. Je kunt er veel van leren. De website en processen zijn nog constant in ontwikkeling. Het is erg leuk om dat mee te maken.

**Iris:**Je werkt in een gezellige omgeving en er is veel ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Verder zijn de woordgrapjes van Wisse altijd erg leuk. Ook is er een heerlijke lunch in de tuin, onbeperkt fruit en is het op vrijdag altijd feest!

**Ferry:**Je zit op een ontzettend relaxte locatie in Amsterdam Oost. We hebben een hele chille achtertuin waar we vaak een borrel drinken of een balletje trappen!

Zie jij het ook wel zitten om bij Brenger te werken? Bekijk dat hier onze openstaande vacatures:https://brenger.recruitee.com/

04-01-2017