Website update: Brenger 2.0!

Website update: Brenger 2.0!

Welkom op onze nieuwe website! Zoals je kunt zien heeft Brenger een geheel nieuw design, dat in samenwerking met branding bureau Matters Most en digitaal bureau Unc Inc, tot stand is gekomen. Alleen het design is veranderd, het platform werkt verder nog zoals je gewend bent. De afgelopen maanden hebben wij gekeken naar wat wij uit willen stralen en waar Brenger voor staat. Met dit in ons achterhoofd hebben we Brenger in een nieuw jasje gestoken!

Logo en slogan
Het logo is geheel veranderd. Het lettertype is veranderd en de B met de pijltjes is vervangen door een kleine “b” waarbij het bolletje geassocieerd wordt met een wiel én een glimlach. Want Brenger is transport waar je blij van wordt! Wij staan onze klanten en brengers dan ook 7 dagen per week te woord om hen te helpen met al hun vragen. Dit komt ook terug in onze nieuwe slogan: “Altijd goed gebracht”. :) Meer informatie over onze rebranding komt volgende week in een artikel van Matters Most. Die zullen wij dan natuurlijk delen.

Instagram
Tegelijkertijd met de nieuwe stijl hebben we ook de Brenger Instagrampagina gelanceerd. Deze is om iedereen meer een kijkje achter de schermen bij Brenger te geven. Wat gebeurt er op kantoor, welke brengers komen er langs, welke opmerkelijke transporten worden er gedaan, etc. Je kunt ons nu volgen via deze link: www.instagram.com/brenger.nl

Mocht je vragen, tips of opmerkingen hebben, neem dan contact op via info@brenger.nl of 085 888 1124. Wij helpen je graag!

Meer lezen
Website update: opgehaald en afgeleverd in het tijdvak dat jij wilt
Brenger: wat is er allemaal veranderd sinds 2016?


Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs

30-04-2020