Tip! Woonbeurzen in juni

Tip! Woonbeurzen in juni

Open configuratie-instellingen

Mooie meubels zijn altijd een goede investering. Je kijkt er iedere dag tegenaan en liefst gaan ze een aantal jaartjes mee. Maar er is zo ontzettend veel keus. Waar begin je? Ga eens naar een woonbeurs om inspiratie op te doen! Er zijn het hele jaar woonbeurzen verspreid door heel Nederland, maar ook over de grens in Duitsland en België. Wij houden je graag op de hoogte van deze woonbeurzen. Hierbij een overzicht van de alle woon-, tuin- en interieurbeurzen in juni:

6 – 8 juni
Design District 2018 – Van Nelle Fabriek Rotterdam
Dit is een toonaangevend evenement voor interieurdesign in Nederland. 200 interieurmerken laten hier graag hun nieuwste ontwerpen zien. Verder zijn er exposities en lezingen. Het evenement vindt ieder jaar op een andere, bijzondere locatie plaats. Dit jaar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
https://designdistrict.nl/

9 – 17 juni
Nationale Tuinweek – Heel Nederland
Het thema van dit jaar is moestuinieren, maar er valt nog veel meer te beleven. Je kunt verschillende tuinen bezoeken, een workshop tuinfotografie volgen, op excursie naar een kasteel en rondleidingen door verschillende prachtige tuinen in heel Nederland. Het laatste weekend, 16 en 17 juni is het open tuinen weekend. Dit unieke evenement zorgt er voor dat je zo’n 1000 tuinen door heel Nederland kunt bezoeken.
https://www.groei.nl/tuinweek

22 – 24 juni
Farm and Country Fair – Aalten (Gelderland)
Dit plattelandsfestival wordt georganiseerd door een boerengezin en is gebaseerd op Engelse plattelandsshows. Er zijn 400 winkeltjes die hun producten laten zien op dit buitenfestival. Het is een combinatie van woonspullen, eettentjes, vintage producten, tuinspullen, muziek en meer. Het unieke festival trekt bezoekers over de hele wereld, zelfs uit Australië en Nieuw-Zeeland.
http://www.countryfair.nl/

30 juni – 3 juli
Tendence – Messe Frankfurt
Je moet er even voor reizen, maar in deze grote hallen in Frankfurt vind je ontzettend veel consumentengoederen. Er tonen zo’n 1100 internationale bedrijven de items van hun nieuwe collectie! Hier ben je dus wel even zoet.
https://tendence.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Meer lezen
Tip: vind meubels op een veiling
Het verhaal van: Steigermeubels XL

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs

30-04-2020