Boek nu met 10% herfstkorting! 🍁

Bezorgdienst voor nieuwe en tweedehands aankopen

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Altijd goed gebracht
Breng it on!
van
Aangeboden in:
Nederlands English

Regel het transport binnen enkele minuten

Stap 1
De volgende informatie heb je nodig van de (ver)koper: ophaalsituatie (voordeur, verdieping), mogelijke ophaalmomenten, afmetingen en gewicht, contactgegevens.
Stap 2
Bekijk direct de prijs, vul de informatie in en betaal. Je krijgt de goedkoopste prijs als het over 3 werkdagen (of later) kan worden opgehaald en bezorgd.
Stap 3
Wij laten je weten welke koerier er komt.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Kan ik de betaling voor de Marktplaats-aankoop ook via Brenger regelen?

Ja, sinds kort kun je via Brenger de verkoper ook betalen voor het product. Wel zo veilig!

Begin je transport door de plaatsnamen in te vullen op de homepage. Vervolgens kies je voor ‘vanaf een woning’ als type transport en daarna voor de Markplaats-optie. Je krijgt na het beschrijven van je product dan de vraag of je de betaling ook via Brenger wilt laten lopen. Vervolgens vul je het bedrag in dat je met de verkoper bent overeengekomen en zijn of haar contactgegevens. Zorg ervoor dat alle gegevens juist zijn, anders zijn de annuleringskosten voor jou.

De verkoper ontvangt dan een e-mail om zijn of haar bankrekening in te vullen en te verifiëren (let op: wij doen dit alleen via e-mail, nooit via Whatsapp of andere kanalen, dit kan phising zijn).

Binnen 48 uur nadat de koerier heeft aangegeven dat het product is opgehaald (en de bankrekening is geverifieerd) zal de verkoper worden uitbetaald.

Moet ik mijn rekeningnummer verifiëren?

Je hoeft nooit je rekeningnummer aan Brenger of de koper te geven. Wanneer de koper de betaling via Brenger regelt ontvang je een mailtje van noreply@brengermail.nl met de uitnodiging om jouw identiteit te verifiëren bij Online Payment Platform. Uitnodigingen om de betaling te bevestigen via andere kanalen, zoals WhatsApp of andere e-mailadressen, kunnen wijzen op phishing. Meldt dit soort pogingen altijd bij de politie of de online fraude helpdesk.

Kan ik mijn IKEA-aankoop laten vervoeren?

Je kunt je aankoop vanuit de IKEA Koopjeshoek/Tweedekanshoek/Circular Hub door Brenger laten bezorgen. Als je Brenger bij een andere IKEA iets wilt laten ophalen of iets wilt laten vervoeren dat buiten de Koopjeshoek/Tweedekanshoek/Circular Hub is aangeschaft, moet je dit met het desbetreffende filiaal bespreken.

Klik hier om het transport voor jouw IKEA-aankoop te boeken.

Bekijk alle FAQ's

Jouw transport zo geregeld

Regel je transport via een koerier die toch die kant op gaat. Voordelig, makkelijk en duurzaam.

Onze koeriers komen overal

In elke uithoek van Nederlandse en Vlaamse provincies.

Elk busje op de weg gevuld

Want zo wint iedereen: koerier, klant en het milieu.

Voordelig transport voor je aankopen

Heb jij iets gekocht of verkocht op Facebook, Marktplaats, 2hands.be, Reliving of een ander platform? Regel dan het transport vanuit je stoel. Bij Brenger ben je namelijk op het juiste adres. Via ons platform vind jij een koerier die jouw aankoop ophaalt bij de verkoper en bij jou bezorgt zonder dat jij iets hoeft te doen.

Plaats jouw transport op ons platform, kies de tijdvakken waarin het kan worden opgehaald en afgeleverd, en betaal. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw aankoop gaat ophalen en brengen. Zo heb jij het voordeligste transport voor je aankoop, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Lees meer

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer