Boek nu met 10% herfstkorting! 🍁

Laat je kinderkamer meubels ophalen en bezorgen

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Altijd goed gebracht
Breng it on!
van
Aangeboden in:
Nederlands English
Partner van o.a. Marktplaats en Troostwijk
Kosteloos annuleren tot 60 uur
Onderweg verzekerd tot €500
Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt

Zo makkelijk werkt Brenger

Stap 1
Bekijk direct de voordelige prijs, kies een ophaal- en aflevertijdvak, vul de gegevens in en betaal.
Stap 2
Wij laten je weten welke professionele koerier er komt.
Stap 3
De koerier komt in actie!

Lees meer

Jouw transport zo geregeld

Regel je transport via een koerier die toch die kant op gaat. Voordelig, makkelijk en duurzaam.

Onze koeriers komen overal

In elke uithoek van Nederlandse en Vlaamse provincies.

Elk busje op de weg gevuld

Want zo wint iedereen: koerier, klant en het milieu.

Laat jouw kinderkamer meubels vervoeren

Meubels kinderkamer

Wil jij meubels of andere grote spullen laten vervoeren? Dan ben je bij Brenger aan het juiste adres! Via ons platform vind jij een koerier die jouw kinderkamer meubel van A naar B brengt zonder dat jij iets hoeft te doen. Je plaatst jouw transport op ons platform, kiest de tijdvakken waarin het meubel kan worden opgehaald en afgeleverd, en betaalt jouw transport op ons platform. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw meubel gaat brengen en in welk door jou gekozen tijdvak het meubel wordt opgehaald en afgeleverd.

Meisjeskamer meubels

Een gave hoogslaper of nieuwe kleurrijke kledingkast: ook voor de slaapkamer van je dochter kun je genoeg leuke meubels vinden. Ga je voor een nieuwe inrichting? Dan hoef je in ieder geval niet na te denken hoe je de nieuwe of tweedehands meubels thuis krijgt. De koeriers van Brenger halen dagelijks kasten, tafels en stoelen op bij de oude eigenaar en leveren deze snel en voordelig af bij de nieuwe eigenaar.

Als je een busje huurt doe je alles zelf: de bus ophalen en inleveren, de spullen ophalen en inladen en tillen. Zo heb je alles zelf onder controle. Maar soms is een koerier boeken een betere oplossing. Je hoeft zelf niet heen en weer te rijden. Zo bespaar je geld, moeite en CO2. Dan ben je pas echt goed bezig!

Goedkope kinderkamer meubels

Een mooie kinderkamer maken hoeft niet veel geld te kosten. Op Marktplaats kun je genoeg meubels voor de kamer van jouw dochter of zoon vinden. Wist je dat je met Brenger goedkoper uit bent dan wanneer je een busje huurt? Met Brenger heb jij het voordeligste transport voor je kinderkamer meubel, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Lees meer

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer