Hoe werkt Brenger?

Als jouw transport binnen onze garantie valt, kun je direct betalen. Als dat niet zo is, plaats je eerst jouw transport en dan zullen koeriers reageren. Lees hier hoe dat werkt.

Stap 1: Bekijk de prijs, vul de informatie in en betaal

Vul op de homepage de plaatsnamen in en je ziet direct de totaalprijs. Vervolgens vul je in vier stappen alle informatie in en betaal je de prijs voor het transport aan ons platform. Voor transport die niet in onze garantie vallen, is er ook de optie om te wachten op een aanbod van een koerier en later te betalen. 

Je spullen worden opgehaald en bezorgd in één van de door jou aangegeven tijdvakken.

De prijs die je ziet is de totale prijs, inclusief BTW en andere kosten.

Je spullen zijn standaard verzekerd tot €100 en je kunt ze optioneel tot €450 verzekeren.

Stap 2: Wij laten je weten welk tijdvak de koerier komt

Nadat je hebt betaald, kunnen koeriers die deze route rijden jouw transport claimen. De koeriers selecteren één van de door jou opgegeven tijdvakken voor het ophaal- en afleveradres. Jij ontvangt vervolgens welke koerier in welk tijdvak het komt ophalen en in welk tijdvak het gaat afleveren.

Gemiddeld biedt een koerier zich binnen 2,5 uur aan. Koeriers ontvangen van onze 18.000 gebruikers gemiddeld een 9.5 voor hun professionele service.

Het tijdvak waarin de koerier komt is maximaal 4 uur.

Nadat de koerier jouw transport heeft geclaimd, ontvangen jullie elkaars contactgegevens. Zo kunnen jullie elkaar op de hoogte houden.

Stap 3: De koerier komt in actie!

De koerier gaat de spullen ophalen en bezorgen in de afgesproken tijdvakken. Mocht er wat zijn, dan houdt hij jou op de hoogte!

Let op: koeriers zitten vrijwel altijd alleen in de bus. Zorg er bij zwaardere spullen voor dat iemand kan helpen met het in- en uitladen of geef aan dat je naast de koerier een extra sjouwhulp nodig hebt.

Bevestig het ontvangst van je spullen en de koerier wordt uitbetaald.

Schrijf een recensie over de koerier en vertel anderen over Brenger!

Meer weten over Brenger?

Bekijk het filmpje: