Onze partners

Maak kennis met onze zakelijke partners
home-page-hero

E-commerce

Van stoelen, banken, kasten tot tafels. Vooraf bepalen wij samen welke service het beste bij jou past. Verpakkingsmateriaal retour of simpele montage? Alles is mogelijk!

Lees meer

Retail

Met spoed een pakketje naar een leverancier? POS-materiaal versturen naar de winkel of snel een koerier nodig voor het versturen van trays frisdrank? Met Brenger regel je in 2-minuten een transport. Tot wel 50% goedkoper dan het inschakelen van een reguliere transportdienst. Wij maken een account aan, waarmee alle medewerker de mogelijkheid hebben om transport te boeken met Brenger. Betaal gemakkelijk achteraf op factuur.

Lees meer

Verkoopplatformen

Transport eenvoudig geregeld tussen koper- en verkoper. Via onze homepage boek je voordelig en snel een transport in op de door jou gewenste dag. Koper- en verkoper ontvangen beiden een bevestigingsmail met hierin alle informatie omtrent het transport.

Lees meer

Veilingen

Van grote tot kleine kavels, voor elke veiling een passende transportoplossing. Iets op BVA, Troostwijk of andere veiling gezien? Van grote tot kleine kavel, wij bieden voor elke veiling een passende transportoplossing.

Lees meer

Andere producten

Van witgoed, electronica, raamdecoratie tot fietsen. Een klant een testrit laten maken op een nieuwe fiets? Of oud electronisch apparatuur mee retour? Alles is mogelijk!

Lees meer

Aantal brengers vandaag op de weg
152 brengers
In totaal bespaard
3.582.283 kg CO2