Brenger: wat is er allemaal veranderd sinds 2016?

Brenger bestaat sinds oktober 2016. Sindsdien groeiden we van 2 naar 16 medewerkers, wordt alle website ontwikkeling intern gedaan, vond een complete re-branding plaats en regelden wij 16.000 transporten in 2018.

Daarnaast is in korte tijd een hele hoop verbeterd om nog meer service te kunnen leveren en het koeriers makkelijker te maken. Veel van onze fanatieke volgers zijn er al bij vanaf het begin, wij willen met jullie terugkijken naar waar we vandaan komen en vertellen hoe Brenger er nu in 2019 voor staat. Ben jij een nieuwe klant en ook benieuwd wat er allemaal is veranderd in de tussentijd? Lees dan vooral verder!

Professionele Koeriers
Brenger begon als platform dat iedereen met een transport verzoek koppelde aan iemand met een auto of bestelbus die toch al die kant op reed. Door de groeiende vraag en omvang van de transporten maken wij nu alleen nog maar gebruik van professionele koeriers. Ook voor koeriers geldt het principe ‘spullen op je route meenemen’, omdat zij dankzij Brenger hun bus beter vullen en meer verdienen op elke kilometer die zij toch al zouden rijden.

Het regelen van je transport op het moment dat jou uitkomt
Toen iedereen nog een pakket of meubel voor je kon meenemen, werkte het platform behoorlijk anders. Wanneer jij een transport plaatste konden koeriers bieden op het transport waarna jij de goedkoopste en/of snelste koerier kon selecteren. Nu kan je meteen aangeven wanneer het moet worden opgehaald en afgeleverd, betaal je direct en is je transport binnen 3 minuten geregeld. Vervolgens kunnen koeriers de opdracht direct claimen wanneer deze in hun planning past. Dit maakt het voor koeriers makkelijker en minder tijdrovend om transporten via Brenger te doen. Win-win dus!

Verzekering
Voorheen waren transporten verzekerd tot €100,- tegen schade. Nu is dat verhoogd naar standaard €500,-!

Elk moment gegarandeerd opgehaald en bezorgd
We begonnen met de garantie dat spullen binnen 2 weken zouden worden bezorgd, dit werden 7 dagen, vervolgens 5 werkdagen, daarna 3 werkdagen en nu bezorgen wij zelfs gegarandeerd dezelfde dag nog als je de opdracht plaatst voor 12:00!

Missie
Onze missie is om elk busje, dat toch al onderweg is, zoveel mogelijk te vullen. Want daar wordt iedereen blij van: de koerier, het milieu en jouw portemonnee. Win-win-win! Om dit te bereiken blijven wij onze service en technologie continu verbeteren aan de hand van jouw feedback.

Hopelijk ben je zo weer beter op de hoogte van onze service. Als je vragen of tips hebt, dan horen wij het graag.

Veel dank voor jouw support!

Meer lezen
Website update: kies het tijdvak dat jij wilt
Website update: Brenger 2.0!

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs