Het seizoen voor tuinmeubels is onderweg

Het seizoen voor tuinmeubels is onderweg

De eerste zonnige dagen zijn achter de rug en het seizoen van de tuinmeubelen is definitief onderweg. Tijd om je tuin of terras zomerklaar te maken! Want waar haal je leukste tuinmeubels vandaan, welke zijn ook nog eens duurzaam en hoe krijg je ze thuis? Wij geven tips.

Tuinmeubel en plant ineen
Ken je deBuurjongensal? Zij maken bijzondere schuttingen waarin planten de hoofdrol spelen, zoals op de foto bij deze blog. Plantjes, bloemen: alles is mogelijk. Weer eens wat anders dan een heg of een houten muur! Je nieuwe milieuvriendelijke aankopen kun je vervolgens milieuvriendelijk laten bezorgen met Brenger.

Geef tuinmeubels een nieuw leven
Tweedehands tuinmeubels zijn duurzaam en vaak goedkoop. Of je vindt een exemplaar dat nieuw buiten je budget ligt voor een betaalbaarder prijsje. Speur bijvoorbeeld eens opMarktplaatsofFacebook Marketplace. Heb je iets moois gevonden? Spreek dan met de verkoper een tijd af en plaats je transportverzoekop onze website.

Duurzaam materiaal
Ook leuk: nieuwe tuinmeubelen van een duurzaam materiaal. Zo is bamboe een gewas dat snel groeit, weinig water nodig heeft en ook nog eens lang mooi blijft. Kijk bijvoorbeeld eens opBoho LifestyleofTuinmeubellandom een mooie bamboeset te scoren. Ook leuk: nieuwe tuinmeubelen van een duurzaam materiaal. Zo is bamboe een gewas dat snel groeit, weinig water nodig heeft en ook nog eens lang mooi blijft. Kijk bijvoorbeeld eens opBoho LifestyleofTuinmeubellandom een mooie bamboeset te scoren. Maar ook duurzaam hardhout is een goede keus: bijvoorbeeld de mooie tuinbanken, tuintafels of boombakken vanTuinwaardig.nl.

Houd je tuinmeubels lang mooi!
Ook niet onbelangrijk: hoe houd je je de tuinset mooi als je ze naar je huis hebt laten vervoeren? Hieronder 4 simpele tips.

  1. Laat ze in de winter niet buiten staan.\
  2. Zijn je meubels van hout? Werk kwetsbare plekjes dan af en toe bij met olie, verf of was. Het oog wil ook wat!\
  3. Natte houten meubelen kun je beter niet in de zon laten drogen, dan krijgen ze scheurtjes.\
  4. Behandel stalen stukjes af en toe met olie of autowax. Zo ga je roest tegen.

Meer lezen
Pakket toch bezorgd als je niet thuis bent?
Het verhaal van: Marktplaatsverkoper Mooi van Vroeger

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs

30-04-2020