Hoe maak je jouw slaapkamer nog leuker?

Velen van ons vieren deze zomer thuis vakantie, en niet in een mooi hotel. Toch kun je jouw eigen slaapkamer ook omtoveren tot een luxe hotelkamer of gezellige plek om tot rust te komen. In deze blog vertellen wij je alles over leuke tips en tricks om jouw slaapkamer een make-over te geven.

Vloerkleden

Hoe lekker is het om ‘s ochtends het bed uit te stappen op een heerlijk zacht kleed? naast jouw voeten warm houden, zorgt een vloerkleed ook voor sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een wit of crèmekleurig kleed om jouw slaapkamer een zachte look te geven. Heb je liever een eyecatcher? Ga dan voor een vloerkleed met een printje! Bij Skyler store in Leiden hebben ze de gaafste vloerkleden. Gewoon basic of met kekke printjes, je vindt ze er allemaal!

Spiegels

Het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt als het over slaapkamerinterieurs gaat, maar spiegels kunnen jouw kamer een compleet andere look geven. Zo zorgen ze ervoor dat jouw slaapkamer optisch groter lijkt, perfect voor de wat kleinere slaapkamer. Ook kun je met een unieke spiegel, jouw slaapkamer iets specialer maken. Je vindt zulke spiegels bijvoorbeeld bij Stijl28. Daar hebben ze de leukste en meest unieke spiegels, passend in iedere slaapkamer. Neem bijvoorbeeld, een ronde wandspiegel of een rechthoekige staande spiegel. Ze hebben het allemaal!

Verlichting

De verlichting van de slaapkamer bepaald voor een groot deel de sfeer. De juiste verlichting kiezen is daarom een belangrijk onderdeel van jouw interieur. Lampjes met warme gele gloed zorgen bijvoorbeeld voor een knusse sfeer. Ook kun je lichtslingers gebruiken om het bed of aan de muur om de slaapkamer zo een romantische look te geven. Dat is niet alleen gezellig en simpel maar ook nog eens budgetproof!

Lees meer

Interieur make-over

Uitgekeken op je interieur? ‘Verthuizen’ doe je zo!