Interieur make-over

Interieur make-over

Ben je uitgekeken op je interieur, maar wil je niet meteen alles omgooien? Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw interieur een nieuwe look geven. Denk dan bijvoorbeeld aan decoratie, een nieuw meubelstuk of accessoires. Lees in deze blog alles over hoe jij jouw interieur een mini make-over kunt geven.

Meubels

De eerste tip voor een stijlvol interieur is gekleurde meubels. Het is misschien gedurfd maar succes verzekerd! Kies bijvoorbeeld voor een roze stoel, een blauwe bank of een groene fauteuil. Dat zorgt niet alleen voor een nieuwe look, maar ook voor een nieuwe sfeer. Zo roept iedere kleur een ander gevoel op. Geel zorgt voor blijdschap, groen maakt je meer ontspannen en blauw zorgt voor harmonie.

Spiegels

Met name in wat kleinere kamers kan een mooie spiegel een enorm verschil maken. Zo wordt de ruimte optisch groter en is het een mooie decoratie. Hierdoor is die witte muur niet meer zo saai. Daarnaast kun je voor spiegels kiezen van verschillende grootte, in verschillende vormen.

Vaasjes

Liever geen gekleurde meubels maar wil je wel meer sfeer in jouw interieur? vaasjes met bloemen hebben hetzelfde effect. Zet bijvoorbeeld vaasjes neer van gekleurd glas en vul deze met jouw favoriete bloemen. Hoe meer kleuren en materialen je gebruikt, hoe vrolijker en rijkelijker het wordt.

Kunst of foto’s

Kunst en foto’s aan de muur zijn ook nog altijd een goede manier om jouw interieur meer sfeer te geven. Of je nou kiest voor een schilderij van jouw favoriete schilder, een landschap of een foto van een van je vakanties, het zorgt gegarandeerd voor een vrolijk interieur.

Meer lezen?
Tip: Vind meubels op een veiling
Nieuwe meubels? Denk twee keer na

19-05-2020