Website update: nieuwe formaten

Website update: nieuwe formaten

Graag houden we jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op onze website. We hebben afgelopen week een verandering doorgevoerd in de formaten.

Formaat caddy
Omdat we hebben gemerkt dat er veel producten waren die op het randje van auto en bestelbus zaten qua afmetingen, hebben we besloten om de afmetingen te veranderen. Het formaat auto is nu vervangen door een caddy en is een redelijk stuk groter geworden. Vanaf nu kunnen voorwerpen die binnen de afmetingen 175x100x90cm vallen dus goedkoper worden vervoerd! Dus wil je een wasmachine vervoeren, heb je transport nodig voor een salontafel of stoel of wil je je fiets verhuizen naar je nieuwe woning? Geen probleem!

Formaat krat
Ook het formaat sporttas is vervangen, namelijk door een doos/krat. De afmetingen zijn groter geworden, namelijk: 51x33x33cm. Ook de prijs is veranderd. De prijs voor dit formaat is nu standaard €19,95 door heel Nederland! Je spullen worden ’s avonds opgehaald en de volgende avond bezorgd. Ideaal als je spullen snel nodig hebt, op zoek bent naar spoed transport of geen tijd hebt om je pakketje naar de post te brengen. Je hoeft ook geen vrij te nemen of thuis te blijven van je werk aangezien een bezorger het ’s avonds komt ophalen. Ook hoef je niks in te pakken en kun je je spullen direct meegeven. Verder ben je verzekerd dat de spullen de volgende dag geleverd worden. Uitgezonderd op de prijs zijn spullen die je overdag op wilt laten halen, zoals bij een veiling of een winkel.

Het formaat bestelbus zal ongewijzigd blijven en is dus nog steeds 350x180x160cm.
Dus nog eens alle formaten en afmetingen op een rijtje:

Doos/krat: 51cm x 33cm x 33cm
Caddy: 175cm x 100cm x 90cm
Bestelbus: 350cm x 180cm x 160cm

Meten is weten! Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice via 085 888 1124 of info@brenger.nl

Stoel past in busje wegens nieuwe formaten

Bekijk de prijs

30-04-2020