Inspiratiebrenger: kanaal voor interieurliefhebbers

Inspiratiebrenger: kanaal voor interieurliefhebbers

Op zoek naar al het mooie en unieke wat ons land op interieurgebied te bieden heeft? Zoek niet verder, maar ga naar ons nieuwe kanaal inspiratiebrenger. Volg het Instagramkanaal en krijg dagelijks een doses inspiratie op je feed. Alles wat je ziet krijg je met Brenger makkelijk in huis.

Je dagelijkse dosis interieurinspiratie
Met Brenger vervoer je heel gemakkelijk aankopen op interieurgebied. Onder onze klanten bevinden zich dan ook veel interieurliefhebbers. Zowel winkels als fervent interieurspeurders maken van Brenger gebruik en met ons kanaal Inspiratiebrenger brengen we de twee werelden samen. Je vindt daarop elke dag nieuwe foto’s van winkels uit Nederland met mooie en unieke stukken voor in jouw huis.

Scroll over de pagina en het valt meteen op: wat zijn er een hoop bijzondere interieurwinkels in Nederland!

Collage van inspiratiebrenger

Collage van inspiratiebrenger

Sluit je aan!

Heb jij nou een eigen onderneming op het gebied van interieur? Verkoop je tweedehands of vintage meubels via Instagram, en maak je mooie content? Of wil je iemand tippen? Laat het ons weten! We zijn met inspiratiebrenger altijd op zoek naar het moois dat ons land op het vlak van interieur te bieden heeft. Je kunt mailen naar inspiratie@brenger.nl.

30-04-2020