Prijzen

Brenger is de voordeligste oplossing voor het vervoeren van je meubels en andere grote spullen. Simpelweg via een koerier die toch die kant op gaat. De prijzen die je ziet zijn de totale kosten inclusief BTW. 

Prijsopbouw
De prijs voor elk transport is gebaseerd op een formule die afhankelijk is van de grootte van het transport, de afstand an het aantal beschikbare koeriers in de regio. Alle prijzen zijn inclusief een standaard verzekering tot €1.000 en BTW.

Wil je de prijs weten voor jouw transport? Vul de plaatsnamen in en bekijk jouw prijs op onze homepage

Tijdvakken
Onze website geeft aan wat je betaalt voor het tijdvak dat je selecteert. De goedkoopste prijs krijg je wanneer je de derde werkdag of later selecteert. Dit komt omdat we jouw transport dan kunnen koppelen aan een koerier die toch al die kant op gaat. Hoe efficiënter, hoe voordeliger!

Sinds kort kun je ook op dezelfde dag laten bezorgen. Opdracht die je vóór 12:00 hebt geplaatst en nog dezelfde dag gebracht moeten worden vallen vanaf nu binnen onze garantie. Deze opdrachten zijn dus mogelijk, maar de prijs ligt hoger. Spoedtransporten als deze zijn namelijk een stuk minder efficiënt en duurzaam. Wel willen we de service graag aanbieden aan klanten die het nodig hebben.

 

Prijsvoordeel Brenger