Boek nu met 10% najaarskorting! 🍁

Koerier in Amsterdam

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Ontdek je voordeel
binnen 1 minuut!
arrow
home-page-hero
Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren
Partner van o.a. Marktplaats en BVA
Onderweg verzekerd tot €500
Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt

Snel geregeld

Het transport naar je studentenkamer makkelijk en snel geregeld via een koerier die toch die kant op gaat.

Onze koeriers komen overal

In elke uithoek van Vlaamse en Nederlandse provincies.

Elk busje op de weg gevuld

Want zo wint iedereen: koerier, klant en het milieu.

Zo makkelijk werkt Brenger

Stap 1
Vul gegevens in, kies een ophaal- en aflevertijdvak, bekijk de prijs en betaal.
Stap 2
Wij laten je weten welke professionele koerier er komt.
Stap 3
De koerier komt in actie!

Lees meer

Vind via Brenger een koerier in Amsterdam

Wil jij meubels of andere grote spullen laten vervoeren van of naar je woning in Amsterdam? Via Brenger vind je makkelijk en snel een koerier die jouw spullen kan vervoeren zonder dat jij iets hoeft te doen. Heb je iets gezien aan de andere kant van het land dat je naar Amsterdam wilt vervoeren? Plaats dan jouw transport op ons platform, kies de tijdvakken waarin de koerier spullen kan ophalen en afleveren en betaal het transport.

Vervoer spullen binnen Amsterdam

Wanneer je spullen binnen Amsterdam wil vervoeren is Brenger een voordelige optie. Zo vervoer je al een bank van het Spui naar naar de Spaarndammerstraat voor 25 euro. In de buurt van het EYE een kastje gezien dat vlakbij het Olympisch Stadion afgeleverd moet worden: 22 euro. In elke wijk van Amsterdam, of het nou de Baarsjes, Indische Buurt of de Bijlmer is, kun je vervoer vinden om jouw spullen op te halen of weg te brengen.

Duurzaam en snel

Nadat je de opdracht hebt geplaatst ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw transport gaat bezorgen en in welk door jou gekozen tijdvak het wordt opgehaald en afgeleverd.Zo heb jij het voordeligste transport voor je spullen, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Van Amsterdam naar andere steden of andersom

Wanneer je iets wil laten vervoeren naar je huis in Amsterdam, is Brenger een voordelige optie. Maar ook wanneer je een bank, fiets of kast of iets anders dat niet in je auto past van bijvoorbeeld Oud-Zuid naar Noord wil vervoeren, ben je bij Brenger op het juiste adres. Door heel Nederland rijden koeriers die ruimte over hebben. Zij kunnen je spullen meenemen op een route die ze toch al rijden. Dat maakt Brenger een gemakkelijk en goedkoop alternatief voor het huren van een busje of voor het inschakelen van een privé koerier.

Bijzonder goede, vriendelijke en heldere communicatie, ook 1 op 1 met de koerier. Aantal keer gebruik gemaakt van deze dienst en een absolute aanrader!
- Alex op Google
Prima betaalbaar, volgens afspraak en netjes opgehaald en afgeleverd. Voor mij een top alternatief voor zelf een busje huren, stuk makkelijker!
- Emanuela op Trustpilot
Brenger al een paar keer gebruikt. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Aardige chauffeurs en behulpzaam.
- Ramona op Google