Boek nu met 10% lentekorting 🌱

Koerier in Amsterdam

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Breng it on!
van

Zo makkelijk werkt Brenger

Stap 1
Bekijk direct de voordelige prijs, kies een ophaal- en aflevertijdvak, vul de gegevens in en betaal.
Stap 2
Wij laten je weten welke professionele koerier er komt.
Stap 3
De koerier komt in actie!

Lees meer

Onze koeriers zijn al meer dan 100.000 keer beoordeeld!

Over koerier Martin

(5.0)
Ondanks de drukte is de koerier toch doorgereden om het af televeren top

Over koerier Lawrence

(5.0)
Wat een vrolijkheid en dat vanuit Amsterdam kriskras door Brabant en Limburg en dat om 10 uur ‘s ochtends. Dan met alle finesse en secuur inladen en zorgen dat zo’n fragiel stuk veilig 4 hoog in Amsterdam wordt bezorgd. Helemaal top Lawrence

Over koerier Sindie

(5.0)
Fijne mensen

Over koerier Martin

(5.0)
Martin dacht ontzettend goed mee en was erg behulpzaam!

Over koerier Samir

(5.0)
Samir is top! heeft alles bij zich, is super netjes & correct. ik raad Samir van harte aan!
Toon meer reviews

Brenger werkt samen met

whoppah
Troostwijk
Reliving
Loods 5
OVV partner
Marktplaats partner

Koerier Amsterdam: Al vanaf €29,95

Koeriersdienst Amsterdam

Wil jij meubels of andere grote spullen laten vervoeren van of naar je woning in Amsterdam? Via Brenger vind je makkelijk en snel een koerier die jouw spullen kan vervoeren zonder dat jij iets hoeft te doen. Heb je iets gezien aan de andere kant van het land dat je naar Amsterdam wil vervoeren? De koeriers rijden door heel Nederland en Vlaanderen. Plaats gemakkelijk jouw transport op onze website, kies de tijdvakken waarin de koerier spullen kan ophalen en afleveren en betaal het transport. Zo simpel is het!

Koerier Amsterdam Noord

Wanneer je iets wil laten vervoeren naar je huis in Amsterdam, is Brenger een voordelige optie. Maar ook wanneer je een bank, fiets of kast of iets anders dat niet in je auto past van bijvoorbeeld Oud-Zuid naar Noord wil vervoeren, ben je bij Brenger op het juiste adres. Zo vervoer je al een bank van het Olympisch Stadion naar Buikslotermeerplein of een nieuwe eetkamertafel van de Albert Cuyp naar het Ijplein voor €29,95. Door heel Nederland rijden koeriers die ruimte over hebben. Zij kunnen je spullen meenemen op een route die ze toch al rijden. Dat maakt Brenger een gemakkelijk en goedkoop alternatief voor het huren van een busje of voor het inschakelen van een privé koerier.

Boek binnen 3 minuten jouw duurzamere transport

Ieder transport koppelen we aan een koerier met onbenutte ruimte, die de route toch al rijdt. Resultaat: minder ritten, minder kilometers en minder uitstoot. Sinds het bestaan van Brenger in 2016 bespaarden we zelfs 3.187 ton CO2. Ook stimuleren we de koop en verkoop van tweedehands producten. Met onze technologie verhogen consumenten de tweedehands uitgaven met 20%. Binnen enkele minuten is jouw transport geplaatst, matchen wij het aan de juiste koerier en hoor je de avond voor het transport hoe laat de koerier in het aangegeven tijdvak er zal zijn. Hulp nodig bij het boeken? Ons customer support team staat iedere dag van de week voor je klaar!

Weet waar je aan toe bent

Bij het boeken zie je direct wat de prijs van je transport zal zijn. Wil je dat de koerier je helpt naar boven tillen? Geef dit dan aan in het boekingsproces als extra sjouwhulp. Je ziet direct wat de aangepaste prijs is. Je hoeft dus geen offertes op te vragen en je komt niet voor onverwachte extra kosten te staan. Zodra je transport is geboekt en we een koerier hebben gevonden voor deze rit, krijg je een e-mail waarin je status van het transport kunt bekijken en eventueel contact kunt opnemen met de koerier.

Gemakkelijk, vanuit huis geregeld

Stel, je hebt een mooie tweedehands eetkamertafel gevonden op Marktplaats, maar je weet niet hoe je deze thuis in Amsterdam krijgt. Dan is een koerier boeken en uitkomst! Je hoeft niet op je vrije dag heen en weer te rijden met een gehuurd busje, omdat de tafel niet in je auto past. Het enige wat je hoeft te doen is online jouw transport plaatsen en aangeven op welke dag je het wil ontvangen. Woon je op 2 hoog en wil je geen beroep doen op je vrienden om te komen helpen met tillen? Dan geef je gemakkelijk bij je transport aan dat je wil dat de koerier je helpt met het naar boven tillen! Ben je alleen ‘s avonds thuis? Je kiest bij je boeking in welk tijdsvak de koerier langs kan komen. Zo voorkom je dat je de hele dag thuis moet blijven.

Benieuwd waar je vintage meubels in Amsterdam kunt scoren? Je lees het in onze blog!

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer