Tweedehands meubelen: hier koop je ze in Amsterdam

Tweedehands meubels Amsterdam

Wie op zoek is naar tweedehands meubels kan zijn hart ophalen in onze hoofdstad. In Amsterdam zitten veel winkels waar je vast en zeker jouw droombank, tafel of eetkamerstoelen tegenkomt. Wij hebben de leukste tweedehands meubelzaken in Amsterdam voor je op een rij gezet!

Tweedehands winkels in Amsterdam

Wie denkt aan winkelen in Amsterdam denkt aan de Kalverstraat, 9 Straatjes en de Haarlemmerdijk. Maar ook buiten de bekende winkelstraten kun je leuke winkels vinden. Zo ook voor meubels. Ken je deze tweedehands spots al?

Van Dijk & Ko

Van Dijk & Ko is een bekende tweedehands winkel in Amsterdam Noord met verschillende tweedehands meubels. In de loods op de Papaverweg vind je uiteenlopend soorten stijlen: retro, brocante, vintage of industrieel. Voor ieder wat wils dus!

Neef Louis Design

Neef Louis zit net als Van Dijk & Co ook in Amsterdam Noord. Dus als je vanaf Centraal Station het pontje naar de andere kant van het Ij pakt, combineer dan je bezoek bij deze twee. Bij Neef Louis vind je een ruim aanbod van tweedehands meubels. Je komt er hele bijzondere designmeubels in verschillende stijlen tegen. Van industrieel tot klassiek: hier slaag je ongetwijfeld!

Meijken Vintage

Bij Meijken Vintage op de Overtoom selecteert eigenaar Meijken de mooiste tweedehands meubels en accessoires. Via Instagram laat ze de nieuwste items zien. Zit er iets tussen wat je mooi vindt? Dan kun je via een  berichtje het reserveren. Of ga direct langs in de winkel. Wedden dat je niet met lege handen de deur uit gaat?

Verkoophuis Gerard Dou & Buitengewoon

Ben je in De Pijp, ga dan vooral even langs Verkoophuis Gerard Dou & Buitengewoon op de Albert Cuypstraat. Een gezellige winkel, midden op de markt. Je vindt hier veel klassiek meubilair. Teakhouten nachtkastjes en grotere kasten uit landen zoals India en Tibet. Een ware schatkamer waar je lekker in kan rondstruinen!

Rataplan

Waarschijnlijk scoor je hier niet die ene design stoel die je in gedachten hebt, maar voor een zacht prijsje kun je hier een prima tweedehands bank, stoelen of tafel scoren. De grootste kringloopketen van Nederland heeft in onze hoofdstad meerdere locaties waar mensen dagelijks verschillende spullen doneren. En je zult net een gulle schenker hebben die niet weet wat ie weggeeft, toch?

2e hands meubels op laten halen door Brenger

Het maakt niet uit waar je jouw tweedehands meubel hebt gekocht. Bij particulieren, op Marktplaats of bij een winkel: de koeriers van Brenger halen jouw nieuwe aanwinst graag op. Zo hoef jij je geen zorgen te maken hoe die nieuwe antieke kast thuis krijgt. Je vult het ophaal- en aflaveradres in, de dag en het tijdstip dat je het transport wil laten uitvoeren en de koerier komt in actie! Heb je extra hulp nodig met tillen? Wil je je nieuwe kast op de derde etage hebben? Allerlei extra’s boek je er gemakkelijk bij. Benieuwd hoe het zit voor jouw tweedehands meubel? Bereken jouw prijs hier! 

Voordeliger, makkelijker én duurzamer

Met het kopen van tweedehands meubels ben je duurzamer bezig dan wanneer je een kast of tafel nieuw koopt. Zo krijg je een uniek item in huis en verleng je de levensduur van een meubelstuk. Je kunt zelf op en neer rijden om je nieuwe aanwinst op te halen, of je laat het door een Brenger-koerier doen.

Bij Brenger matchen we alle transporten aan koeriers met lege busruimte die deze route toch al zouden rijden. Zo bespaar je onnodige kilometers en dus CO2. Dus heb je een tweedehands meubel gevonden? Laat deze dan ophalen en brengen door Brenger. Dan ben je dubbel duurzamer bezig!

Boek jouw transport