Hoe vind ik goedkope meubels?

Hoe vind ik goedkope meubels?

Je huis inrichten is leuk, maar ook prijzig. Zeker als je bijvoorbeeld als student-af een grotere volwassen woning betrekt, wanneer je gezinsuitbreiding verwacht of gewoon omdat je de boel eens wilt opfrissen. Wij geven daarom tips voor ieder die op zoek is naar manieren om zijn of haar huis voor een prikkie in te richten.

Marktplaats
De makkelijkste plek om te speuren naar unieke, voordelig geprijsde meubels is natuurlijk Marktplaats. Vanaf je luie stoel kun je meubels vinden die in heel Nederland op te halen zijn. Tip: woon je in Deventer, maar vind je een te gekke stoel in Maastricht, dan heb je die net als alle andere tips in dit blog, met Brenger zo in huis.
Marktplaats-expert en oprichter van Gevonden op Marktplaats Julien Rademaker geeft in deze blog de goeie tip om niet te zoeken op Marktplaats, maar te vinden. Blader wat af en gij zult vinden!

Kringloopwinkels
Het vereist iets meer fysiek werk, maar ook in de kringloopwinkel kun je pareltjes vinden voor een kleine prijs. Af en toe een wat stoffig of verweerd, maar met een sopje, schuurpapier en een lik verf zijn je meubels weer als nieuw. Op deze website vind je alle kringloopwinkels in Nederland, maar in dit blog van Voor de wereld van morgen is al een selectie gemaakt. Tweedehands is top, voor milieu en portemonnee.

IKEA
Het was te verwachten in een lijstje over goedkope meubels - maar wij hebben een extra tip. Aan het einde van je tocht door de IKEA kom je langs de koopjeshoek. Daar staan producten die bijvoorbeeld showmodel zijn geweest of niet meer in de originele verpakking zitten. Vaak hartstikke prima, maar wel met korting. En ook duurzaam: want zo gaat IKEA verspilling tegen.

Veiling
Last but not least: geef de veiling eens een kans! Op de site van BVA Auctions vind je wekelijks nieuwe veilingen. Je kiest zelf hoeveel je biedt, en als je geluk hebt win je iets moois voor in je huis.
Meer lezen
Tafel van Gouda naar Drenthe voor Washplate5
Inspiratiebrenger: kanaal voor interieurliefhebbers

05-05-2020