Goedkope meubels vinden online? Hier moet je zijn!

Om goedkoop leuke meubels te kopen kun je bij veel verschillende meubelzaken terecht. Maar waar scoor je nou de beste online aankopen met een beperkt budget? In deze blog vertellen we je waar je (online) meubels kunt kopen, voor een prikkie.

Goedkope meubelzaken

Rataplan

Waarschijnlijk scoor je hier niet die ene design stoel die je in gedachten hebt, maar voor een zacht prijsje kun je hier een prima tweedehands bank, stoelen of tafel scoren. De grootste kringloopketen van Nederland heeft in onze hoofdstad meerdere locaties waar mensen dagelijks verschillende spullen doneren. En je zult net een gulle schenker hebben die niet weet wat ie weggeeft, toch?

Wil je weten waar je in Amsterdam tweedehands meubels scoort? Wij hebben de beste tweedehands winkels op een rij gezet!

Goedkope meubels online

Ieder huis is anders: de een houdt van industrieel of Scandinavisch, de ander van landelijk of bohemian. Voor iedere smaak zijn er verschillende meubels die daar bij passen. Ga je voor strak en modern of voor klassiek en romantisch? Wij hebben op een rij gezet waar je online meubels volgens de laatste trends kunt scoren om jouw huis voor een prikkie in te richten.

IKEA Circular Hub / Koopjeshoek

Bij IKEA kun je je hart ophalen als je van de Scandinavische look houdt. IKEA staat erom bekend dat ze minimalistische, tijdloze meubels verkopen. Maar ken je de Circular Hub (voorheen Koopjeshoek) van IKEA al? Hier vind je zowel in de winkel als online showroommodellen, meubels die uit het assortiment zijn of producten die niet meer in de originele verpakking zitten. Deze vondsten zijn nog goedkoper en bovendien ben je duurzamer bezig! De koopjes uit de Circular Hub kun je gemakkelijk thuis laten bezorgen met Brenger. Boek je jouw transport voor je Circular Hub-aankoop voor 21:00? Dan wordt ie al de volgende dag met Brenger bezorgd.

Marktplaats

Marktplaats: wie kent het niet. Een hele goede plek om tweedehands en nieuwe parels te scoren. In je eigen omgeving, of aan de andere kant van het land: heel Nederland verkoopt via Marktplaats waardoor het aanbod enorm breed is. Heb je een nieuwe eettafel gevonden? Laat het dan ophalen en bezorgen door een Brenger-koerier. Zo hoef jij niet op je vrije dag heen en weer te rijden. Bovendien ben je dan ook nog eens voordeliger uit dan wanneer je zelf een busje huurt!

Bereken jouw prijs met Brenger

Reliving

Reliving is net als Marktplaats een platform voor tweedehands interieur artikelen waar je unieke vintage parels kunt vinden. Het doel van Reliving is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten. Oprichters Ananda en Jody vinden dat er minder nieuwe meubels geconsumeerd moeten worden en we met tweedehands meubels ons huis duurzamer kunnen inrichten. En gelijk hebben ze! Ook via Reliving kun je jouw aankoop gemakkelijk thuis bezorgd krijgen met Brenger. Vintage shopping en online: ideaal!

Goedkope meubel outlet

Een meubeloutlet verkoopt meubels van bekende merken tegen een lagere prijs. Ideaal dus als je op zoek bent naar een mooie nieuwe bank, maar niet de hoofdprijs wil betalen.

NADUVI

NADUVI is de grootste online interieur outlet van Nederland. Met een grote collectie met meer dan 3000 home & living-producten met hoge kortingen, kun je hier je hart ophalen als je op zoek bent naar voordelig geprijsde meubels. NADUVI werkt samen met zorgvuldig geselecteerde interieurmerken en biedt een ruim assortiment met altijd korting. Ja, je leest het goed: op alles zit altijd korting. De producten worden namelijk rechtstreeks vanuit de verkoper verzonden, waardoor er geen onnodige omwegen worden gemaakt en dus geen onnodige kosten gemaakt worden!

Veilingen

Ook bij veilingen kun je tegen een goede prijs een mooi meubelstuk scoren. Tafels, stoelen, banken of verlichting: bij BVA veilingen kun je bieden op verschillende producten afkomstig uit  retourpartijen, restvoorraden, inboedels en bedrijfsbeëindigingen. En het mooie is: je kunt dit gewoon vanuit je luie stoel doen. Online bied je op een kavel en laat het ophalen en bezorgen door een koerier wanneer jou dat uitkomt. Omdat de kavels vanuit verschillende verkopers en locaties komen, kun je jouw aankoop niet zelf ophalen. Dus heb je jouw nieuwe bank gevonden? Laat hem gemakkelijk en voordelig bezorgen met Brenger.

Laat je aankopen bezorgen met Brenger

Als je op zoek bent naar goedkope meubels, is het belangrijk om te weten hoe je deze veilig en betaalbaar bij je thuis kunt krijgen. Hier komt Brenger om de hoek kijken. Brenger biedt een aantal voordelen voor het transport van jouw meubels:

  • Gemak: Met Brenger hoef je zelf geen busje te huren of zware meubels te tillen. Onze professionele koeriers doen al het werk voor je.
  • Kosteneffectief: Bespaar op transportkosten door gebruik te maken van onze efficiënte bezorgservice. Wij combineren ritten, waardoor de kosten lager uitvallen.
  • Duurzaam: Door slim te plannen en ritten te combineren, verminderen we de CO2-uitstoot. Zo draag je bij aan een beter milieu.
  • Flexibiliteit: Laat jouw meubels op een tijdstip dat jou uitkomt ophalen en bezorgen. Wij passen ons aan jouw schema aan.
  • Betrouwbaarheid: Onze koeriers zijn professioneel en ervaren, waardoor jouw meubels veilig en onbeschadigd aankomen.

Boek jouw koerier via Brenger