Vanaf €29,95 een e-bike thuisbezorgd

Elektrische fietsen worden steeds populairder. Je bent sneller op locatie en met tegenwind hoef je een stuk minder te trappen. Ideaal als je dagelijks een lange afstand moet afleggen van huis naar kantoor. Een e-bike kan wel erg prijzig zijn, dus je kunt ook kijken voor een nieuwe tweedehands elektrische fiets. Vaak kun je op bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook Marketplace wel een fiets scoren in goede staat. Dan is het fijn dat deze wordt opgehaald op locatie en bij je thuis wordt afgeleverd, tegen een goede prijs. Bij Brenger kun je je e-bike vanaf €29,95 thuis laten bezorgen. Je kunt hier direct berekenen hoeveel een koerier kost voor jouw nieuwe fiets.

Tweedehands elektrische fiets via Marktplaats: de volgende dag al in huis

Marktplaats staan boordevol tweedehands elektrische fietsen. Een gebruikte fiets kopen heeft als voordeel dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Vaak is een nieuwe fiets duurder. Dan is het een goed idee om meerdere fietsen met elkaar te vergelijken.

Een e-bike die je op Marktplaats hebt gekocht moet je alleen nog wel thuis krijgen. Je kunt zelf een busje huren en heen en weer rijden. Maar dan maak je extra kosten voor het huren van een busje en ben je zelf ook tijd kwijt op je vrije dag. Wist je dat een koerier via Brenger 40% goedkoper is dan zelf een busje huren? Wij hebben de voor en nadelen van een busje huren op een rij gezet. Met Brenger kun je een koerier boeken die de volgende dag al de fiets bij je thuis kan afleveren. Zo bespaar je dus tijd en moeite!

Bereken jouw prijs

Een duurzame keuze

Een tweedehands fiets of e-bike aanschaffen is beter voor het milieu dan een nieuwe te kopen. Door jouw tweedehands aankoop hoeft er geen nieuwe fiets geproduceerd te worden. Uit onderzoek blijkt dat e-bikes voor hun productie een CO2-afdruk van 134 kilogram hebben, terwijl die bij reguliere fietsen ligt op 96 kilogram CO2. Dus bespaar het milieu, en kijk eens naar een tweedehands (elektrische) fiets!

En omdat tweedehands fietsen vaak ook wat goedkoper zijn dan nieuwe fietsen, houd je niet alleen rekening met het milieu maar ook met je eigen portemonnee! En wil je nog duurzamer bezig zijn? Laat dan je fiets bezorgen door een Brenger-koerier. Een koerier boeken via Brenger is een duurzamere keuze dan zelf op en neer rijden. Wij matchen namelijk jouw transport aan de koerier die toch al deze route zou rijden.

Wat zeggen anderen?

Over koerier Guno:

⭐⭐⭐⭐⭐
“Ga ik in de toekomst zeker meer gebruik van maken. Helemaal top 👍🏻”

Over koerier Christiaan:

⭐⭐⭐⭐⭐
“Fantastisch! Wou dat ik niet zo lang had gewacht om dit te gebruiken voor aankopen. Aanrader!”

Wil je een tweedehands fiets kopen? Laat het bezorgen met Brenger.

De voordelen van Brenger:

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Bereken jouw prijs met Brenger