Bus huren? Bespaar moeite en boek een Brenger koerier!

De voor- en nadelen van een bus huren

Heb je een nieuwe eettafel op Marktplaats gekocht en wil je deze thuis in Amsterdam hebben? Dan kun je zelf een busje huren in Amsterdam en op en neer rijden. Dat heb je zelf de controle en ben je niet afhankelijk van iemand anders. Toch komt er meer bij kijken. Zo heeft je nieuwe eettafel een ophaal en afgiftelocatie, maar moet je ook de bus ophalen en op tijd weer inleveren. Vaak op dezelfde locatie waar je hem hebt gehuurd. Onhandig! Als je een bus huurt moet je ook inschatten of het in de bus past, wat ook niet altijd even goed is in te schatten. Maar denk hierbij ook aan de borg, benzinekosten en eventuele schade die je rijdt!

Brenger: het ideale alternatief voor een busje huren

Wist je bijvoorbeeld dat een busje huren 40% duurder is dan een Brenger-koerier te boeken die toch al deze route zou rijden? De koeriers van Brenger rijden door heel Nederland en Vlaanderen, waardoor er altijd wel een koerier beschikbaar is die jouw bank kan ophalen! Via onze website kun je direct jouw prijs berekenen, zo heb je binnen 3 minuten een koerier geboekt en weet je precies wat de kosten zullen zijn.

Bereken direct jouw prijs met Brenger

Goedkoop en flexibel én beter voor het milieu

Als je een bank wilt vervoeren denk je al snel aan een bestelbus huren of een bestelwagen huren. Maar zowel voor korte als lange afstanden kun je beter een koerier boeken. Wij bieden de oplossing voor als je geen tijd, zin of moeite wil doen om een bank aan de andere kant van het land op te halen. Dan ben je ook nog eens voordeliger uit en bespaar je onnodige CO2 uitstoot. Wij schreven een duurzaamheidsrapport, waarin we uitleggen hoe er 1.149 ton aan CO2 in 2021 is bespaard door het boeken van een koerier via Brenger.

Boek nu een koerier met 10% korting!

Makkelijk online te boeken

Jouw Brenger-koerier boek je gemakkelijk binnen 3 minuten online. Je vult de ophaal- en afgiftelocatie in en wat je vervoerd wil hebben en je ziet direct de prijs Zodra je je transport hebt geplaatst, kun je jouw transport tot 48 uur voor het ophaalmoment gratis annuleren.

Transporten voor je onderneming

Boek je een transport in voor je werk of eigen onderneming? Dan kun je beter een koerier boeken via Brenger Business.

Dit zijn de voordelen van Brenger Business:

  • 99,8% bezorgd bij de eerste poging
  • Alleen de best beoordeelde koeriers
  • Landelijke bezorgoplossing
  • Uitstekende klantenservice 7 dagen per week
  • Voordelige prijzen, ook in piekperiodes

Ontvang nu binnen één dag een vrijblijvende offerte op maat via onze website.