Vind extra zzp koerier opdrachten door je aan te sluiten bij Brenger

Dagelijks meer dan 400 koerier opdrachten

Ben jij een ZZP koerier en ben je op zoek naar meer opdrachten? Meld je aan als koerier bij Brenger en verdien extra op je rit! Of je nu een zelfstandige koerier bent of al ritten rijdt voor een koeriersbedrijf: via Brenger kun je transporten uitvoeren die toch op al je route liggen. Met meer dan duizend koeriers is Brenger het grootste koeriersplatform voor grote producten van heel Nederland en Vlaanderen. Dagelijks zijn er meer dan 400 opdrachten beschikbaar, waardoor er altijd wel een tussen zit die op je route ligt. Dankzij Brenger maak je gemakkelijk gebruik van de onbenutte ruimte in je bus!

Verdien extra op je rit

Ben je een professionele koerier en wil je extra geld verdienen? Zodra je bent aangemeld via de website, zal een van onze collega’s jouw gegevens controleren en kijken of wij een match zijn. Zijn we een match? Dan krijg jij een uitnodiging voor een video call waarin wij meer uitleg kunnen geven over Brenger en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen. Hierna zal jouw profiel worden geverifieerd en kun je je eerste transport claimen in de app. Geef je favoriete routes op of filter op locatie om transporten te ontvangen bij jou in de buurt. Via onze Brenger-app die we speciaal voor koeriers gebouwd hebben, heb je gemakkelijk al jouw koeriersopdrachten van Brenger overzichtelijk op één plek. Extra verdienen op de routes die je toch al zou rijden was nog nooit zo makkelijk!

Aan de slag bij Brenger

Heb je ervaring als koerier, sta je ingeschreven bij de KvK én heb je een eigen bus? Dan kun je je aanmelden als koerier bij Brenger. Zodra je een uitnodiging hebt gekregen voor een video call, ben je nog één stap verwijderd voordat je aan de slag kunt gaan. Tijdens het gesprek staat vooral de uitleg over de werkwijze van Brenger centraal. Dit is ook het moment om vragen die je hebt aan ons te stellen. Zijn we beiden enthousiast? Na het videogesprek weet je hoe Brenger werkt en kun je gelijk aan de slag met het claimen van opdrachten!

We spraken Jan, een van de meest actieve koeriers op ons platform over hoe hij aan zich aanmeldde als koerier bij Brenger.

Binnen 5 dagen betaald!

Nadat je het transport succesvol hebt afgeleverd, staat de vergoeding van jouw ZZP opdracht binnen 5 werkdagen op je rekening. Je hoeft dus geen factuur te sturen. Wel zo makkelijk! Even geen tijd voor extra opdrachten? Geen probleem! Je zit bij ons nergens aan vast. Enkel de transporten die jij zelf claimt zul je moeten uitvoeren.

Op zoek naar koerier opdrachten? – Dit zijn de voordelen van Brenger:

  • Meer dan 400 opdrachten per dag beschikbaar
  • In heel Nederland en België
  • Officiële partner van Marktplaats, BVA en Troostwijk
  • Meer dan duizend koeriers actief bij Brenger
  • Altijd binnen 5 dagen uitbetaald
  • Gemakkelijk transporten te claimen via de Brenger-app

Meld je nu aan als koerier bij Brenger!