Nieuwe woning? Brenger vervoert jouw grote items!

Nieuwe woning? Wij brengen jouw nieuwe of tweedehands meubels!

Verhuis je meubels gemakkelijk naar je nieuwe huis

Laat je meubels zorgeloos, snel en voordelig verhuizen door Brenger. Verhuizen kan een hele opgave zijn, maar met de koeriers van Brenger is het zo gebeurd! Met Brenger boek je gemakkelijk en voordelig jouw kleine verhuizing tot 5m3. Ideaal wanneer je gaat samenwonen of van studentenkamer wisselt! Meer dan 5m3 verhuizen? Dan kunnen we niet garanderen dat we een koerier vinden. Je kunt het wel proberen, vaak lukt het gewoon!

Voordelig en snel online geboekt

Bij het boeken van jouw transport via Brenger zie je direct hoeveel het zal kosten. Je vult alle gegevens in: het juiste adres, de dag en het tijdsvak. Maar ook eventuele extra sjouwhulp of laadklep. Om voordelig met Brenger te jouw kleine verhuizing te regelen is een goede voorbereiding belangrijk. Zorg dat je alle maten van jouw te vervoeren items doorgeeft bij je transport. Dan kunnen wij de beste prijs voor jou berekenen en weet je zeker dat alles in de bestelbus van de koerier past.

Bereken jouw prijs!

Ervaren koeriers

De koeriers van Brenger zijn ervaren koeriers die al heel wat transporten hebben gedaan. Tijdens de verhuizing zal de koerier helpen met tillen. Zijn er te veel en/of te zware spullen om samen te tillen? Dan kun je gebruik maken van een extra sjouwhulp, die je bij je transport erbij boekt. Til je toch zelf mee? Dan hebben we hier wat tips over hoe je meubels op de juiste manier tilt. Alle busjes van Brenger zijn voorzien van verhuisdekens en spanbanden zodat jouw meubels veilig in je nieuwe woning aankomen. Wist je dat we wekelijks meer dan 400 transporten door heel Nederland en Vlaanderen uitvoeren en dat onze koeriers al 100.000 keer zijn beoordeeld?

Marktplaats meubel gekocht? Ook die bezorgen we!

Of je nu jouw eigen meubels vervoerd wil hebben, of op Marktplaats wat op het oog hebt: Brenger bezorgt ook jouw tweedehands aankopen. Vul jouw interieur aan met een unieke bank, kleed of lamp. Op Marktplaats vind je veel tweedehands parels die jouw nieuwe woning een persoonlijke uitstraling geven. Vul alle gegevens van het ophaaladres in, laat weten wanneer je het in je nieuwe woning wil hebben en de koerier komt in actie. Zo hoef je niet zelf een busje te huren en die kant op te gaan. Met Brenger bespaar je tijd, moeite en onnodige CO2-uitstoot!

Meubels vervoeren voor je nieuwe woning? – Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger!

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Boek nu een gemakkelijk een voordelige koerier via Brenger