Nooit meer zelf meubels vervoeren!

Een vrouw met een jong kind op haar arm staat lachend naast een bestelwagen van Brenger, terwijl een medewerker van Brenger een wit meubelstuk uit de bestelwagen tilt.

Meubeltransport voor iedere particulier

Rick woont in een appartementencomplex op de zevende etage en is wel toe aan een nieuwe bank. Op Marktplaats heeft hij de perfecte tweedehands bank gevonden. Hij kan dan zelf een busje huren, heen en weer rijden en de bank dezelfde dag bij hem thuis afzetten. Maar dan heeft ie de bank nog niet op zijn etage en in zijn woonkamer gekregen. In zijn appartementencomplex heeft Rick geen lift. En in zijn eentje de bank tillen is onmogelijk.

Rick heeft uiteindelijk besloten om een koerier te boeken via Brenger en de bank te laten bezorgen. Hij wilde liever niet zelf in zijn vrije tijd heen en weer rijden en een beroep doen op zijn vrienden om te helpen tillen. Met Brenger had hij  binnen 3 minuten een koerier geboekt die de volgende dag zijn bank kwam afleveren. Samen met de koerier heeft ie de bank naar boven getild. Met Brenger boek je gemakkelijk en goedkoop een meubeltransport, ook met sjouwhulp.

Ook op zoek naar goedkoop meubeltransport? Bij Brenger is het binnen 3 minuten geregeld!

Het hoeft niet lang te duren om een koerier te boeken. Via Brenger heb je het snel en eenvoudig geregeld. Kies voor goedkoop meubeltransport met Brenger.

Zo werkt Brenger

Stap 1

Ga vul gegevens in, kies een ophaal- en aflevermoment, bekijk de prijs en betaal.

Stap 2

Je hoort welke professionele koerier er komt.

Stap 3

Onze chauffeur komt in actie!

Bereken direct jouw transportkosten

Goedkoop spullen vervoeren

Voor zowel zakelijk als particulieren: wij helpen graag met het vervoeren van jouw meubel transport. Met Brenger zijn jouw meubels in goede handen. Voor meubeltransport particulier helpen wij mensen zoals Rick, die zijn nieuwe bank Marktplaats heeft gekocht. Maar we zijn er ook voor het helpen vervoeren van grote meubels tijdens een kleine verhuizing.Lees hier wat we bedoelen met een kleine verhuizing en wat de mogelijkheden zijn!

Extra sjouwhulp voor grote of zware meubels

Onze koerier zijn er niet alleen voor het ophalen en bezorgen, maar ze helpen je ook met het tillen van de meubels. Bij het plaatsen van je boeking kun je een extra sjouwhulp selecteren of aangeven dat de koerier helpt met tillen naar de zevende etage.

Kosten van mijn transport berekenen

Meubel transport particulier? Laat het bezorgen met Brenger.

De voordelen van Brenger:

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker, goedkoper én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren