Bespaar kosten op jouw verhuizing

In één dag van Amsterdam naar Den Haag

Stel je wil verhuizen van Amsterdam naar je nieuwe woning in Den Haag, maar je ziet het niet zitten om veel geld kwijt te zijn aan het verhuizen van je spullen van de ene naar de andere stad. Welke opties heb je dan?

Een verhuisbedrijf kost meestal veel geld. Gemiddeld ben je tussen de €350 en €2500 kwijt.

De exacte kosten zijn per verhuisbedrijf anders en worden door verschillende factoren bepaald:

  • De afstand die afgelegd moet worden tussen de ene en andere woning.
  • De grootte van je inboede. Dus hoeveel spullen je wilt verhuizen.
  • Het aantal uren dat het verhuisbedrijf bezig is met het rijden en in- en uitladen.
  • Het aantal verhuizers dat jou helpt verhuizen.

Zo spelen natuurlijk de afstand en de grootte van je inboedel mee maar wordt er ook per uur gerekend. Vaak weet je de exacte kosten pas na het opvragen van een offerte. Daarnaast kunnen de kosten van een verhuizing ook sterk verschillen tussen verhuisbedrijven, waardoor je ook nog eens te veel kunt betalen.

Met Brenger kun je al jouw kleine verhuizingen tot 5m3 snel, gemakkelijk en voordelig regelen. Lees hier meer over in de veelgestelde vragen. Je ziet bovendien bij het online inboeken van je Brenger-koerier, hoeveel het transport zal kosten, ook bij last minute transporten!

Bereken nu direct jouw prijs!

Kleine verhuizing

Je kunt Brenger inzetten voor jouw kleine verhuizing. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe kamer of je eerste kantoor hebt of graag alvast een klein gedeelte wilt overbrengen naar je nieuwe woning. Op onze website vul je de ophaal- en afgiftelocatie, de afmetingen van de spullen en de dag van de verhuizing in. Daarna zie je direct jouw prijs. Met Brenger kun je jouw spullen tot 5m3 laten verhuizen. Ook kun je met Brenger een complete bus met koerier boeken, ideaal voor jouw kleine verhuizing! Voor grote verhuizingen kun je beter een verhuisbedrijf inhuren.

Compleet ontzorgd door extra sjouwhulp

Heb je zware spullen die je niet alleen met de koerier kunt tillen? Houd er dan rekening mee dat je een extra sjouwhulp inboekt. Een extra verhuizer boek je gemakkelijk voor €40 erbij. Bij een verhuisbedrijf zijn de kosten vaak hoger als je in het weekend wil verhuizen. Of je nu op een doordeweekse dag of in het weekend het transport wil plannen, wat betreft de kosten maakt dat niet uit bij Brenger. Een spoedlevering of transport op een feestdag kan extra kosten met zich meebrengen, maar op tijd boeken wordt beloond! Zo kun je de koerier laten komen wanneer jou dat uitkomt!

Boek nu jouw koerier met 10% korting!

Op zoek naar een verhuisbedrijf? – Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger!

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren