Busje huren in Amsterdam (of andere steden)? Een koerier boeken via Brenger is makkelijker!

Dit zijn de voordelen van een koerier via Brenger

Snel online geboekt

Soms kan een busje huren de uitkomst zijn, bijvoorbeeld bij Bo-rent. Maar soms heb je geen tijd om zelf de weg op te gaan of vind je het te veel gedoe. Een koerier boeken kan ook een uitkomst zijn als je slechts één of enkele meubel(s) op zijn nieuwe plek wil hebben. Via Brenger heb je binnen een paar minuten online een koerier geboekt tegen een scherpe prijs. Ophalen en bezorgen wanneer jij wilt: met een paar muisklikken geef je de locaties en de tijden door. Waar en hoe laat jou uitkomt. Een extra sjouwhulp of montageservice? Dit boek je gemakkelijk bij je bestelling. Na het afronden van je bestelling krijg je direct een bevestiging van de reservering. Dat betekent dat een professionele koerier van Brenger op de aangegeven tijden er zal zijn. Een bank verhuizen in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk!

Boek hier jouw koerier

Weet waar je aan toe bent

Geen borg, geen geschatte aantal kilometers en geen andere verrassingen waar je voor komt te staan. Via Brenger vul je enkel de gegevens in die van belang zijn: locaties, verdiepingen, eventuele sjouwhulp of andere extra’s. That’s it! Als je een busje huurt moet je vaak inschatten welke grootte bus je wilt huren. Soms is dat lastig in te schatten. Bij Brenger geef je de afmetingen van het op te halen item door waarna de juiste koerier erbij wordt gematcht. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe kast in de bus past!

Duurzamer dan zelf een busje huren

Je kunt een verhuiswagen huren, maar waarom zou je dat doen als het niet alleen makkelijker, sneller en voordeliger maar ook duurzamer is om een koerier te boeken? Doordat jouw boeking wordt gematcht aan een koerier die toch al die kant op gaat, is een koerier via Brenger ook nog eens duurzamer. Iedere bus wordt zo goed mogelijk gevuld zodat onnodige kilometers niet gereden hoeven te worden. We hebben onderzocht wat precies onze impact is geweest in 2021 op het milieu. Benieuwd hoeveel CO2 we hebben bespaard? Je leest het in onze blog. 

Laat een ervaren koerier het werk doen

De koeriers van Brenger behoren tot de best beoordeelde koeriers. Zo weet je zeker dat jouw spullen goed worden opgehaald en worden afgeleverd. Via Brenger kun je heel gemakkelijk online een transport inboeken. Je vult de ophaal -en afgiftelocatie in, kiest je dag en tijdsvak en je koerier is geboekt! Kortom, je hoeft nu niet langer een busje te huren om je spullen van A naar B te krijgen. Boek nu op onze website vanaf €24,30 een ervaren koerier in Amsterdam (of andere steden).

Wil je binnenkort een busje huren? – Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger!


  • Gemakkelijk en snel online te boeken

  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België

  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is

  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren

  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Boek nu jouw transport via Brenger!