3 redenen om je fiets te laten vervoeren

In onze video’s zeggen we altijd: “Bank, fiets of kast die niet in je auto past? Laat het brengen!”, en dat doet men zeker ook is gebleken. In het afgelopen jaar werd er een enorm aantal fietsen via Brenger vervoerd. Tijd om uit te zoeken waarom zo veel van onze klanten nou van alle dingen hun fiets zo graag willen vervoeren.

Tweedehands fiets aan de andere kant van het land

Op Marktplaats vind je een hoop fietsen, en de prijzen verschillen sterk van plek tot plek. Waar je in Bennekom een stalen ros vindt voor 35,-, ligt de prijs voor een behoorlijk exemplaar in Rotterdam een stuk hoger. Het loont dus om op een grotere afstand te selecteren. Veel van onze gebruikers hebben vervolgens de nieuwe fiets laten vervoeren naar huis. Dat scheelt tijd!

Fiets mee op vakantie

Brenger is het platform om grote spullen te vervoeren van A tot B. Dus ook naar je vakantieadres. Woon je bijvoorbeeld in Friesland en ga je op fietsvakantie naar Limburg, dan is het comfortabel om met auto of trein naar Limburg te reizen, en je fiets te laten vervoeren.

Bakfiets in de trein?

Zo’n bakfiets kun je niet zomaar ophalen in je Fiat Panda, of meenemen in de trein. Als je hem nieuw koopt dan kan je hem vaak door de winkel laten bezorgen, dat is zelfs vaak gratis! Maar bij het kopen van een tweedehands bakfiets, bijvoorbeeld via Marktplaats of Facebook Marketplace, ben je vaak voordeliger uit met Brenger dan wanneer je zelf een busje huurt.


Meer lezen?
Tip! De juiste manier van tillen
Tip! Deze meubels zijn duurzaam

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs