3 x je fiets laten vervoeren

3 x je fiets laten vervoeren

Fiets vervoeren

We roepen het in onze video’s: “Bank, fiets of kast die niet in je auto past? Laat het brengen!”. En dat doet men dan ook. In de afgelopen 3 maanden (januari, februari en maart) alleen al werden via Brenger 200 fietsen vervoerd. In 2018 waren dat er in totaal bijna 1000. Tijd om uit te zoeken waarom zo veel van onze klanten hun fiets laten vervoeren. 3 redenen:

1. Tweedehands fiets via aan de andere kant van het land
Op Marktplaats vind je een hoop fietsen, en de prijzen verschillen sterk van plek tot plek. Waar je in Bennekom een stalen ros vindt voor 35,-, ligt de prijs voor een behoorlijk exemplaar in Rotterdam een stuk hoger. Het loont dus om op een grotere afstand te selecteren. Veel van onze gebruikers hebben vervolgens de nieuwe fiets laten vervoeren naar huis. Dat scheelt tijd!

2. Fiets mee op vakantie
Brenger is het platform om grote spullen te vervoeren van A tot B. Dus ook naar je vakantieadres. Woon je bijvoorbeeld in Friesland en ga je op fietsvakantie naar Limburg, dan is het comfortabel om met auto of trein naar Limburg te reizen, en je fiets te laten vervoeren.

Bakfiets vervoeren


3. Bakfiets in de trein?
Zo’n bakfiets kun je niet zomaar ophalen in je Fiat Panda, of meenemen in de trein. Wat wel kan, is ‘m door de dealer laten bezorgen. Dat is vaak gratis! Maar bij het kopen van een tweedehands bakfiets, bijvoorbeeld via Marktplaats of Facebook Marketplace, ben je vaak voordeliger uit met Brenger dan wanneer je zelf een busje huurt.

Meer lezen
Pakket toch bezorgd als je niet thuis bent?
Het verhaal van: Marktplaatsverkoper Mooi van Vroeger

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

17-04-2020