Over Brenger

In Nederland rijden in totaal 1 miljoen bestelbusjes. Recent is in Amsterdam gemeten dat er op één dag door één straat maar liefst 800 bestelbussen rijden om spullen te bezorgen.

De laadruimte van die bestelbusjes wordt niet volledig benut en particulieren kunnen die ruimte niet gebruiken. Zij huren zelf een bestelbus om grote spullen te vervoeren of schakelen een koerier in. Dat is duur, inefficiënt en tijdrovend. Brenger slaat de brug tussen deze twee partijen. Wij koppelen jouw transportverzoek aan onbenutte ruimte in auto's en bestelbussen van koeriers, zzp'ers en particulieren.

Zo wordt het versturen van meubels en andere grote spullen voor particulieren en MKB goedkoop, makkelijk en duurzaam. Simpelweg omdat iemand het meeneemt op een rit die hij of zij toch al ging maken en zo ook nog wat bijverdient.

Een voorbeeld: als iemand een bank voor jou meeneemt via Brenger op de route van Amsterdam naar Rotterdam, is dat 40% goedkoper dan de huurkosten en de benzinekosten van een bestelbus. Ook scheelt het jou 3 uur van je vrije tijd en bespaar je 25 kg CO2-uitstoot omdat je de route zelf niet heen en weer rijdt. Dit staat gelijk aan 3 uur lang warm douchen of 50 wasbeurten.

Elke partij die betrokken is bij ons platform maakt het platform beter. Als opdrachtgever heb je de goedkoopste oplossing voor het transport van je grotere spullen, een brenger verdient meer geld op een rit die hij toch al gaat maken, de wereld wordt een beetje duurzamer en ons platform groeit! Win, win, win en nog eens win!

Wil je zien wat wij doen? Bekijk dan dit filmpje!

Ontwikkeling

We zijn elke dag bezig de website te verbeteren en te zorgen dat het gebruik zo goed mogelijk is. We horen daarom graag wat jij denkt dat er beter kan of wat je juist goed vindt. Stuur ons een bericht via de chat of op info@brenger.nl, bel ons op 085-8881124 of kom een keer langs bij ons op kantoor in Amsterdam. Wij horen graag je mening!

Wil je meer weten over Brenger? Stuur ons een bericht!