Over Brenger

Ons doel: wij willen de ongelooflijk inefficiënte manier van het vervoeren van spullen veranderen. Om te beginnen in Nederland met meubels en andere grote spullen. Ons platform koppelt jouw transport verzoek aan onbenutte ruimte in bestelbussen van koeriers die toch al die kant op rijden. Hierdoor wordt het versturen van meubels en andere grote spullen voordelig, makkelijk en duurzaam.

Ons team 

 

Collega's bij brenger

Brenger is opgericht door Wisse en Derk in 2016. Sinds de zomer van 2017 is het team uitgebreid van 2 naar inmiddels 16 mensen. Onze ambitie is om Brenger dé oplossing te maken voor het versturen van grote spullen in Nederland en daarna in de rest van Europa. Alleen al in Nederland kunnen we de totale Nederlandse CO2-uitstoot met 0,5% verlagen door de 1 miljoen bestelbussen die rondrijden beter te benutten! Om daar te komen werken wij samen met verschillende partners zoals Marktplaats, Troostwijk Auctions, Onlineveilingmeester en vele meubelzaken.

Interesse om bij Brenger te komen werken? Bekijk dan de openstaande vacatures!

Kom eens langs!

Ons kantoor zit op een mooie plek aan het Oosterpark in Amsterdam. Hier zijn we elke dag bezig de website te verbeteren en te zorgen dat het platform zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onze klanten. We horen daarom graag wat jij denkt dat er beter kan of wat je juist goed vindt. Stuur ons een bericht via de chat of op info@brenger.nl, bel ons op 085-2250201 of kom een keer langs bij ons op kantoor in Amsterdam. Wij horen graag je mening!

Meer weten?

  • Lees hier artikelen over Brenger in de media
  • Lees hier hoe het werkt
  • Bekijk hier wat wij doen

Cijfers op een rijtje

  • 500+ aangesloten koeriers
  • 8.7 klanttevredenheid uit 1.872 recensies   
  • Binnen 3 minuten je transport geregeld
  • Standaard tot €1.000 verzekerd