Vintage meubels: hier scoor je ze!

Vintage meubels zijn razend populair. Het geeft jouw interieur meteen een unieke uitstraling en je bent ook nog eens duurzaam bezig.  En ben je erop uitgekeken? Grote kans dat je het weer kunt doorverkopen. Zo blijven mooie parels van vroeger bestaan. Maar vintage meubels aanschaffen lijkt ingewikkelder dan een bank of kast nieuw kopen. Wij hebben op een rij gezet waar je online de mooiste tweedehands vondsten scoort.

Marktplaats

Marktplaats is dé plek om tweedehands meubels te vinden. Je filtert op prijs, locatie en conditie en je ziet direct wat er wordt aangeboden. Het leuke van Marktplaats is dat iedereen advertenties kan plaatsen. En als je een beetje geluk hebt, loop je zo tegen jouw vintage droomstoelen aan, voor een prikkie. Heb je jouw vintage meubel gevonden? Laat hem gemakkelijk, voordelig en snel bezorgen met Brenger. Zo hoef je niet op je vrije dag een busje te huren en op en neer te rijden.

Facebook Marketplace

Facebook heeft sinds een tijdje een hele handige feature om aan tweedehands items te komen. Heb je op Marktplaats niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij Facebook Marketplace. Hier bieden ook veel mensen hun spullen aan.

Tip! Kijk ook eens bij Facebook-groepen zoals Amsterdam Yard Sale. Hier komen ook regelmatig vintage parels voorbij.

Reliving

Wil je een website waar al de mooiste vintage meubels voor je zijn geselecteerd? Dan is Reliving een website die je zeker moet bekijken! Reliving heeft de meubels al op subcategorie voor je gegroepeerd. Dus ben je op zoek naar een salontafel, dressoir of hoekbank? Bij Reliving zie je per categorie de mooiste vintage vondsten. Je kunt de meubels zelf ophalen of je kiest bij het afrekenen voor bezorging. Wel zo makkelijk.

Woppah

Ook Woppah is een tweedehands marktplaats voor designmeubels, vintage en kunst. Woppah’s aanbod is afkomstig van consumenten en professionele verkopers uit heel Europa. Dus het aanbod bij Woppah is erg breed. Ook hier kun je je nieuwe vintage design meubels thuisbezorgd krijgen, afhankelijk van de grootte van het item.

Bereken jouw transport

Vintage tv meubel

Een item wat erg populair is, is een vintage meubel waar je je tv op kunt zetten. Want de witte lage IKEA-kast kennen we nu wel. Ben jij op zoek naar een uniek item waar je je tv op kunt zetten? Kijk dan naast de categorie TV-meubels ook eens bij dressoirs, salontafels of ladekasten. Ook hier kun je jouw droommeubel tegenkomen voor je tv.

Vintage meubels Amsterdam Noord

Wil je liever naar een fysieke winkel zodat je je aankoop eerst in het echt kunt bekijken voordat je het aanschaft? In onze hoofdstad kun je goed slagen als je op zoek bent naar een tweedehands meubelstuk.  In Amsterdam Noord vind je bijvoorbeeld Neef Louis Design. Hier vind je een unieke verzameling uit onder andere Polen, Tsjechië en Denemarken. Vintage, design en industriële meubels: bij Neef Louis Design maak je een tijdreis naar de toekomst of naar het verleden. Aldus de winkel zelf.

Vintage meubel gevonden? Zo krijg je het thuis

Een reden om geen vintage meubel te kopen kan zijn omdat je niet weet hoe je deze thuis krijgt. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen om te maken! Zoals je hebt gelezen bieden veel retailer ook een bezorgservice aan. Maar je kunt altijd een koerier via Brenger boeken. Handig voor als je iets aan de andere kant van het land hebt gekocht op Marktplaats.

Benieuwd hoeveel jouw transport ongeveer gaat kosten? Bereken dan hier direct de kosten van jouw transport!