Het verhaal van: Marktplaatsverkoper Mooi van Vroeger

Brenger koeriersbusje met het logo en de tekst 'altijd goed gebracht' geparkeerd naast een stoep.

Door Brenger gaat er voor veel Marktplaats-kopers een wereld open. Als je eerder op zoek was naar meubels of andere spullen, keken veel kopers alleen in de regio. Door Brenger kun je nu op een goedkope en duurzame manier je aankoop laten ophalen in elke plek in Nederland. Ben je een verkoper en bied je iets aan wat klanten normaal alleen kunnen ophalen? Dan kun je met Brenger al je spullen versturen door het hele land en worden je producten dus aantrekkelijker voor een veel grotere doelgroep! Een perfect voorbeeld hiervan is Mooi van Vroeger, een Marktplaats winkel met meubels en accessoires uit de jaren 50, 60 en 70. We spraken vorige week met eigenaar Mathijs.

Hoe is Mooi van Vroeger ontstaan?
Mathijs woont in Roden (Drenthe) en is altijd al geïnteresseerd geweest in meubels en accessoires uit de jaren 60 en 70. Sinds drie jaar bestaat Mooi van Vroeger, waar hij zijn bijzondere vondsten verkoopt aan andere liefhebbers. Wat begon als een hobby die steeds meer uit de hand liep, is inmiddels zijn fulltime baan geworden. Mathijs gaat meerdere keren per jaar naar Denemarken om de mooiste designs te spotten, maar ook in Nederland vindt hij bijzondere spullen. Met zijn eigen bus haalt hij de spullen op, maar als hij het druk heeft schakelt hij Brenger ook wel eens in om de spullen naar zijn opslag te krijgen. Vervolgens blaast hij deze spullen nieuw leven in en verkoopt hij de meubels en accessoires op Marktplaats en Brocantelab (dit laatste is een international handelsplatform).

Hoe is het transport geregeld?
Mathijs heeft vooral Nederlandse, maar ook internationale klanten. Deze laatste groep bestaat voornamelijk uit Belgen en Fransen. Na de verkoop kunnen zijn klanten de spullen ophalen als ze in de buurt wonen, maar voor bezorging raadt Mathijs vrijwel altijd Brenger aan. Zelf rijden is voor hem te tijdrovend. Voordat Brenger bestond gebruikte hij een lokale koerier, maar die reed met een lege bus terug. Brenger is goedkoper, efficiënter en net zo betrouwbaar!

Ervaring met Brenger
Mathijs heeft erg goede ervaringen met Brenger en zegt dat hij veel leuke gesprekken heeft gehad met verschillende brengers. Hij ontdekte Brenger toen een klant iets liet ophalen via Brenger. “Ik ging met de brenger in gesprek toen hij het kwam ophalen en ik vroeg hoe het precies werkte. Ideaal, dacht ik meteen. Maar voordat ik het aan mijn klanten ging aanbevelen wilde ik het eerst zelf proberen. Dat ging top! Sindsdien raad ik het alle klanten die hun meubels bezorgd willen hebben ter zeerste aan!” Benieuwd naar de designmeubels en accessoires van Mooi van Vroeger? Bekijk hier het aanbod op Marktplaats: https://www.marktplaats.nl/verkopers/21453018.html

Meer lezen
Het verhaal van: KMP Kantoormeubilair
Het verhaal van: Steigermeubels XL

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs