Het verhaal van: Steigermeubels XL

Wie op zoek is naar op maat gemaakte meubels of accessoires van duurzaam materiaal met een moderne look, is bij Steigermeubels XL aan het juiste adres. In de winkel op de grens van Nederland (Valkenswaard) en België (Lommel) wordt hout opnieuw gebruikt en omgetoverd tot meubels. Buitenkeukens, badkamermeubels, eettafels: je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben ‘t, van steigerhout.

Eigenaresse Wanda gebruikt Brenger wekelijks voor het vervoeren van de meubelen. “Wij hebben een eigen busje waarmee we transport kunnen uitvoeren, maar sommige van onze meubels passen daar domweg niet in”, aldus Wanda. Maar ook als het transport haast heeft biedt Brenger uitkomst: “Erg gemakkelijk! We zijn tevreden over de service”.

Professionele koeriers
Enkel professionele koeriers kunnen tegenwoordig nog van het platform gebruik maken. “Het valt me op dat alle brengers waarmee ik tot nu toe mee gewerkt heb, altijd hele aardige, beleefde mensen zijn die netjes met spullen omgaan. We hebben alleen maar positieve reacties van onze klanten ontvangen die tevreden zijn over hun levering”.

Service uit handen geven
Naast Wanda zijn er steeds meer winkeleigenaren die van Brenger gebruik maken voor het vervoer van grote stukken. Al vanaf 22,50 per order wordt door Nederland en Vlaanderen bezorgd. Hoe het werkt? Je vult een template in en stuurt het naar ons op. Vervolgens laten wij jou en je klanten weten wie er komt en wanneer. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Neem contact op!
Benieuwd naar wat Brenger voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem direct contact op met Jet via zakelijk@brenger.nl.

www.steigermeubelsXL.nl


Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs