Meubels gekocht? Wij regelen het transport!

Brenger koerier helpt vrouw met tillen van een bank bij nieuwe woning.

Meubels ophalen

Stel, je hebt een mooie tweedehands tafel gezien op Marktplaats. Maar je hebt geen zin en tijd om deze zelf op te halen. Of je ziet het niet zitten om een busje te huren en hiermee zelf die kant op te gaan. Dan is Brenger dé uitkomst. Je bespaard een hoop tijd, geld en gedoe. De koeriers van Brenger zijn ervaren koeriers die de transporten veilig en efficiënt weten te vervoeren. Je boekt het heel gemakkelijk online. Je vult de ophaal -en afgiftelocaties in, kiest je dag en tijdvakken en de koerier komt in actie! Bij het boeken van je transport vul je enkel de gegevens in die van belang zijn: locaties, verdiepingen, eventuele sjouwhulp of andere extra’s. Zo weet je zeker dat jouw kast goed van A naar B wordt vervoerd.

Meubels bezorgen

Heb je een meubelstuk verkocht via Marktplaats maar weet de koper niet hoe die het thuis moet krijgen? Dan is ben je bij Brenger in goede handen! Wij helpen graag bij ieders meubeltransport. Je vult het juiste adres in en een voorkeur ophaal-en aflevertijd en de koerier komt in actie. Voor het vervoer van meubels of andere grote items geldt: Brenger is de gemakkelijkste, snelste en voordeligste manier om jouw meubels te laten bezorgen. Via onze website vul je de ophaal-en afgiftelocatie in, kiest de dag en tijdstippen en de koerier komt in actie! Bij Brenger weet je zeker dat jouw verkochte meubel veilig en op tijd wordt bezorgd.

Voor iedere situatie een passend transport

Onze eigen ervaren Brenger koeriers rijden zowel particulier als zakelijk, in heel Nederland en Vlaanderen. Een extra sjouwhulp of montageservice? Geen probleem, dit boek je gemakkelijk bij je bestelling. Heb je veel spullen te vervoeren en wil je goedkoop verhuizen? Boek dan via Brenger een complete bus. Dan heb je een koerier en zijn hele bus tot jouw beschikking. Dit is inclusief twee uur hulp van de koerier met tillen (1 uur inladen en 1 uur uitladen). Ideaal voor het goedkoop verhuizen van jouw interieur! Heeft de bezorging haast? Dan kun je de extra snelle service selecteren bij je boeking. Dan worden de spullen dezelfde dag nog opgehaald en binnen 4 uur bezorgd. Kortom, Brenger heeft voor iedere situatie een passend transport!

Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger!

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Boek nu een gemakkelijk een voordelige koerier via Brenger – wij regelen jouw meubeltransport!