Laat jouw items duurzaam bezorgen

In een artikel van Logistiek lazen we dat een meerderheid van alle e-commerce shoppers nog steeds niet meer wil betalen voor duurzame bezorging. Dit terwijl we nog steeds erg veel CO2 uitstoten. Gelukkig komt daar Brenger kijken. In deze blog lees je hoe Brenger je meubels duurzaam bezorgt, zónder de ongemakken van extra kosten.

Een koerier die toch al die kant op gaat
Brenger zorgt ervoor dat jouw spullen belanden in de bus van koerier die toch al die kant op gaat. Op die manier benut je de lege ruimte in de bus een koerier efficiënt. Zo hoeft er een bus minderde weg op. Per bus scheelt dat namelijk zo’n ? kg CO2 uitstoot per transport. Voorbeeld: een koerier die op de dag van jouw transport een route van Amsterdam naar Leiden op de planning heeft staan, kan makkelijk jouw pakketje van Hoofddorp naar Zoetermeer brengen.

Wees geduldig
Op de site van Brenger kies je zelf de datum waarop jouw spullen bezorgd worden. Vandaag, morgen of over een week. Alles is mogelijk. Maar wist je dat als je een datum van minimaal 3 dagen in de toekomst kiest je de meest duurzame bezorging krijgt? Zo is de kans het grootst dat we een koerier vinden die deze route rijdt. Om dit te stimuleren is de duurzaamste bezorgdag bij Brenger juist het voordeligst.

Gelukkig bleek uit het artikel van Logistiek ook dat bijna driekwart van de shoppers het niet erg vindt om langer op een pakket te wachten als dit betekent dat de bezorging duurzaam is. Gemiddeld mag het bezorgproces volgens het onderzoek ruim vier dagen langer duren.

Wat kost dat?
De kosten van het transport van jouw spullen zijn afhankelijk van het aantal kilometers en de afmetingen van jouw te vervoeren items. Op basis daarvan wordt de beloning voor de koerier berekend. Vanaf 25 euro heb je jouw spullen al in huis. Op www.brenger.nl plaats je gemakkelijk je transport en zie je gelijk de prijs.


Meer lezen?
Waarom het beter is om tweedehands meubels te kopen
Tip! Deze meubels zijn duurzaam