Wil jij ook jouw last mile bezorgkosten verlagen?

Een vrouw met een jong kind op haar arm staat lachend naast een bestelwagen van Brenger, terwijl een medewerker van Brenger een wit meubelstuk uit de bestelwagen tilt.

Tegenwoordig betreft bijna 66% van de distributiekosten last mile bezorging. Dat laatste stukje van de route naar de klant moet niet alleen sneller worden afgelegd maar ook steeds duurzamer. Dat zorgt voor een uitdaging voor jouw bedrijf. Brenger biedt daar de ultieme oplossing voor die niet alleen efficiënt maar ook nog eens duurzaam is. Lees in deze blog alles over wat Brenger voor jouw last mile bezorgingen kan betekenen.

De last mile uitdaging

Zie jij ook de kosten van jouw last mile bezorgingen stijgen? Klanten willen namelijk meer dan ooit de controle over waar, wanneer en hoe hun bestellingen worden bezorgd. Maar slechts 1 procent van de klanten is bereid de volledige leveringskosten te dragen, wat betekent dat het merendeel van de kosten bij jou liggen. Bovendien worden op het moment veel pakketten niet afgeleverd bij de eerste bezorgpoging, dit zorgt voor vertraging en weer extra kosten. De grootste uitdaging is dus dat last mile bezorging relatief complex is en het meeste geld kost, zeker als je dit zelf uitvoert.


Voordelige en duurzame oplossing

Momenteel voer je wellicht jouw transporten zelf uit en ervaar je de tijd en vervolgens kosten die daarbij komen kijken. Komt het regelmatig voor dat jouw bedrijf met slecht gevulde bussen rijdt door het hele land? Wij komen graag met je in contact om te kijken hoe we dit kunnen oplossen en zo jouw last mile transporten zo voordelig, snel en duurzaam mogelijk worden uitgevoerd.
Wij koppelen jouw transport aan de onbenutte ruimte van één van de meer dan 300 aangesloten koeriers die toch deze route rijdt. Zo wordt de ruimte in de busjes volledig benut en worden jouw pakketten zo efficiënt en dus zo voordelig mogelijk bezorgd.

Jouw transporten worden direct vanaf de winkel bij de klant bezorgd. Wij geven je inzicht in wat er gebeurt. Koeriers worden bij elk transport beoordeeld en alleen de best presterende koeriers mogen voor onze zakelijke klanten bezorgen. Ook de klant en de koerier zijn goed op de hoogte want ze hebben elkaars contactgegevens en zo lopen ze elkaar niet mis. Dit maakt Brenger de best beoordeelde bezorger van meubels en andere grote spullen in Nederland.

Nieuwsgierig naar wat Brenger voor jouw last mile bezorgingen kan betekenen? Ontdek de mogelijkheden van Brenger Business voor jouw bedrijf.