Brenger is dé koeriersdienst voor het vervoeren van jouw spullen

Een vrouw met een jong kind op haar arm staat lachend naast een bestelwagen van Brenger, terwijl een medewerker van Brenger een wit meubelstuk uit de bestelwagen tilt.

De beste koeriers

Ben je op zoek naar een koeriersdienst die jouw goederen voordelig van A naar B verplaatst? Dan ben je bij Brenger aan het goede adres. Al onze koeriers zijn ervaren en zijn vaak actief bij hun eigen koeriersdienst.  Ze worden bij elk transport beoordeeld. Alleen bij goede beoordelingen blijven ze actief, waardoor iedere boeking met zorg en de beste service wordt gedaan. Maak kennis met de Brenger-koeriers die jouw spullen vervoeren!

Jouw transport, binnen 3 minuten geregeld

Het hoeft niet lang te duren om een koerier te boeken. Via Brenger heb je het snel en eenvoudig geregeld.

Stap 1

Vul gegevens in, kies een ophaal- en aflevermoment, bekijk de prijs en betaal.

Stap 2

Je hoort welke professionele koerier er komt.

Stap 3

De koerier komt in actie!

Bereken nu jouw prijs!

Wat wij doen

Onze missie is om elk busje, dat toch al onderweg is, zoveel mogelijk te vullen. Want daar wordt iedereen blij van: de koerier, het milieu en jouw portemonnee. Win, win, win! Samen met meer dan 500 zelfstandige ZZP koeriers op de weg, bouwen we aan een transportplatform. De koeriers die via het Brenger platform rijden, hebben toegang tot honderden opdrachten die ze als aanvulling op eigen routes kunnen toevoegen. Zo benutten we samen de laadcapaciteit van bestelbusjes op de weg en verdient de koerier meer op de route die hij/zij toch ging rijden.

Oproep: koerier gezocht

Ben je zelf een professionele koerier en zou je graag wat extra’s willen verdienen op de ritten die je toch al maakt? Of rijd je regelmatig rond met onbenutte ruimte in je bus? Word dan koerier bij Brenger! Als je als koeriersbedrijf geregistreerd staat bij de KvK, kun je via Brenger transportopdrachten vinden die op de route liggen. Nadat je je hebt aangemeld bij Brenger kies je zelf welk transport je uitvoert. Zo is de klant blij, jij blij, en de wereld een stukje duurzamer. Wil je meer weten? Bekijk hier hoe je zelf Brenger-koerier kunt worden!

Op zoek naar een betrouwbare koerierdienst? – Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger!


  • Gemakkelijk en snel online te boeken

  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België

  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is

  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren

  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Boek nu een gemakkelijk een koerier via Brenger – dé koerierdienst voor jouw grote spulle