Klantcase Raw Materials: Besparing op transportkosten

Over Raw Materials

Raw Materials brengt duurzaam wonen in ieder interieur. Het assortiment bestaat uit onze eigen ontworpen collecties en vintage vondsten. Onze inkopers reizen de hele wereld over op zoek naar inspiratie voor de meubels en accessoires die veelal gemaakt worden van gerecycled hout of duurzaam hout (FSC). Dit in combinatie met onze vintage interieurschatten zorgt voor een unieke combinatie van woonartikelen.

Waarom Brenger?

Wij gebruiken Brenger voornamelijk voor het transport van onze meubels. Wij bieden gratis verzending vanaf een bepaald bedrag, dus voor ons was het heel belangrijk dat de transportkosten laag zouden blijven zodat wij gratis verzending kunnen blijven aanbieden.

Met Brenger kunnen wij veel kosten besparen. Het fijne is ook dat de klanten een dag kunnen kiezen wanneer het voor hen het beste uitkomt. Zij krijgen dan automatisch een mailtje van Brenger met een tijdindicatie wanneer zij de koerier kunnen verwachten. Een opdracht heb je er binnen 2 minuten ingeschoten, scheelt je dus ook een hoop tijd!

Brenger voor Bedrijven

Zoek jij ook een flexibele partner die goede service biedt en die ook nog eens duurzaam, snel én voordelig is? Met Brenger regel je binnen enkele minuten het transport van grote spullen. Dankzij ons netwerk van meer dan 300 uitstekend presterende koeriers op de weg, garanderen wij kwalitatieve bezorging van jouw producten, is er altijd voldoende capaciteit en bespaar je een hoop CO2 uitstoot!

Bekijk onze zakelijke oplossingen of neem contact op voor advies op-maat.

Ontdek de voordelen