Klantcase Goossens: Gemak in bezorgingen van showroommodellen

Goossens laat haar showroommodellen uit de outlets én de buitenkansjes bezorgen bij hun klanten door transportpartner Brenger.

Waarom Brenger?

Goossens biedt hun klanten de beste services, waaronder een optimale bezorging. De woon- en slaapretailer doet er dan ook alles aan om klanten dit te laten ervaren. Daarom wordt op een zo flexibele manier de bezorgcapaciteit voor de Goossens-klanten ingezet. Grote meubels uit de inspiration stores en de webshop worden door de eigen Goossens bezorgservice verzorgd. In Brenger vonden zij de ideale partner voor het bezorgen van de showroommodellen. Want door een toenemende groei van het aantal Goossens inspiration stores, en het tijdig willen blijven bezorgen van meubels, was een transportpartner een must. Alles voor de klant!

De klant kiest de service en het moment, Brenger regelt het

Voor Goossens staat voorop dat alle interieuritems op een correcte, klantvriendelijke wijze geheel onbeschadigd bij de klanten worden geleverd op het moment dat deze klanten wensen. Brenger is flexibel ingesteld en kan aan deze wensen van Goossens voldoen. Alle gemaakte afspraken worden nagekomen, en dat maakt Brenger een zeer betrouwbare partner voor Goossens die gemakkelijk is in te schakelen. De Brenger bezorgers krijgen de juiste instructies en leveren altijd met twee personen. Ook het plaatsen en uitpakken van meubels is geen probleem. Precies zoals Goossens een optimale service beschrijft. Door dit uit handen te geven, kan Goossens zelf de focus houden op de toenemende reguliere bezorgingen.

Over Goossens

Het familiebedrijf Goossens bestaat al sinds 1954 en is sindsdien thuis in het bieden van ultiem woongeluk voor iedere generatie. De woon- en slaapretailer is in transitie en heeft onlangs haar merk en bedrijfsstrategie aangescherpt. Hieruit is ook de nieuwste propositie naar de klant ontstaan: ‘Eindelijk thuis’. Daarnaast heeft de retailer een duidelijke ambitie: in 2030 wil Goossens in de interieurbranche de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk. Want het meubelbedrijf gelooft dat levensgeluk samenhangt met woongeluk. Bart Goossens: “Pas als je je thuis fijn voelt en dus woongeluk ervaart, dan kun je alles uit het leven halen. Dit geluk vind je in een persoonlijk interieur dat bij je past.”

Brenger voor Bedrijven

Zoek jij ook een flexibele partner die goede service biedt en die ook nog eens duurzaam, snel én voordelig is? Met Brenger regel je binnen enkele minuten het transport van grote spullen. Dankzij ons netwerk van meer dan 300 uitstekend presterende koeriers op de weg, garanderen wij kwalitatieve bezorging van jouw producten, is er altijd voldoende capaciteit en bespaar je een hoop CO2 uitstoot!

Bekijk onze zakelijke oplossingen en neem contact op voor advies op-maat.

Ontdek de voordelen