Jouw logistiek onder eigen dak of uitbesteden?

koerier transport bezorging

Als ondernemer weet jij dat het succes van een bedrijf kan vallen of staan met de logistiek die erachter zit. Een product kan nog zo mooi, bijzonder of kwalitatief zijn, maar wanneer deze niet in de gewenste staat bij de klant terecht komt heb jij een probleem. Daar komt nog bij kijken dat klanten vaak hoge eisen stellen aan de logistieke afhandeling van een product. Het is dan ook niet onbegrijpelijk dat de meeste bedrijven en retailers ervoor kiezen om deze afhandeling uit te besteden. Want waarom zou je zelf veel tijd en geld kwijtraken aan een onderdeel waar al een passende en gemakkelijke oplossing voor gevonden is

1. Bespaar direct kostbare tijd én geld

Vaak realiseren ondernemers zich niet goed welke kosten er allemaal komen kijken bij de logistieke afhandeling van een product. Naast deze kosten zijn zij ook veel tijd kwijt aan dit logistieke proces. Eigen tijd die vervolgens niet meer aan andere belangrijke activiteiten van de onderneming besteed kan worden. Door de logistieke afhandeling bij Brenger neer te leggen, bespaar je dus direct veel kostbare tijd én geld.

2. Flexibiliteit

Via Brenger regel je eenvoudig de bezorging die jij wilt, elke dag en overal in Nederland en België. Doordat wij continu blijven innoveren, kunnen wij zo goed en efficiënt mogelijk helpen met jouw zakelijke transport. Zo heb jij zelf steeds meer controle, zit je nergens aan vast en kan je groeien en zo je eigen voordeel bepalen (met groei-kortingen)!

3. Betere cashflow

Wanneer ervoor gekozen wordt om de producten zelf te versturen, moet voor ieder pakket direct betaald worden. Bij Brenger is dit niet het geval en worden de kosten maandelijks betaald. Daarnaast betaal je bij Brenger geen opstartkosten en ontvang je staffelvoordelen bij een hoog aantal transporten.

4. Kwaliteitslevering

Brenger werkt slechts met de best beoordeelde koeriers. Onze klanten beoordelen na ieder transport onze koeriers en alleen de best beoordeelde koeriers rijden voor onze zakelijke klanten. Dit is voor veel bedrijven een belangrijke reden om te kiezen voor het uit handen geven van de logistieke afhandeling.

Ben je ook benieuwd hoe Brenger jou kan helpen bij deze ontwikkeling neem dan contact met ons op en vraag direct informatie op voor jouw persoonlijke situatie.