Aanhanger huren in Eindhoven? Dit moet je weten

Aanhangwagen huren Eindhoven

Eindhoven is dé designstad van Nederland. Je vindt er verschillende musea zoals het Van Abbemuseum en het Philips Museum, waar je alles leert over de internationale en historische rol van het gelijkgenaamde Brabantse elektronicabedrijf. Ook de jaarlijkse design week trekt veel internationaal publiek naar de gezelligste stad van Nederland. Met een bruisende binnenstad kent Eindhoven veel leuke cafés en restaurants. Vervelen doe je dus niet! Er is zoveel te doen dus we snappen als je liever niet te veel tijd kwijt wil zijn aan het vervoeren van spullen.

Aanhanger huren Eindhoven goedkoop

Je kunt op verschillende plekken in Eindhoven en in de buurt van Eindhoven aanhangers huren. Maar hoe duur is dat nou en waar moet je op letten? Brenger legt uit.

Bij Boedelbak kun je binnen en buiten de ring van Eindhoven een aanhanger huren. Let wel op dat je de aanhangwagen bij dezelfde locatie weer terug brengt. Het is nog niet mogelijk om deze bij een andere vestiging in te leveren. Voor een aanhanger bij Boedelbak moet je rekenen op een bedrag van tussen de €30 en €55 per kalenderdag. De borg bedraagt hier €75.

Pak ‘n Bak verhuurt ook aanhangwagens. Bij hen kun je bij verschillende Shell-tankstations buiten de ring een aanhanger huren. Ook hier dien je de aanhanger op dezelfde locatie in te leveren als waar je hem hebt opgehaald. Je betaalt voor een aanhanger tussen de €21 en €70, afhankelijk van de grootte van de aanhanger en het aantal uur dat je huurt. Let wel op: als je de aanhanger voor 3 uur huurt, betaal je het goedkopere tarief. Maar dit geldt niet op zaterdagen, dan geldt dit tarief niet. De borg bedraagt bij Pak ‘ Bak wel iets lager: €50.

Bereken de prijs voor een koerier

Heb je een eigen kentekenplaat nodig voor op de aanhangwagen?

Je wilt een aanhanger huren om je spullen van A naar B te krijgen. Maar voordat je er een kan huren moet je ook rekening houden met een extra kentekenplaat. Heb je die niet? Dan dien je er een bij een autodealer te kopen. Het plaatsen van je eigen kentekenplaat op je gehuurde aanhangwagen is wettelijk verplicht. Doe je dat niet? Dan riskeer je een boete van €140. Bij huren van een aanhangwagen moet je hier dus wel rekening mee houden. Voor het laten maken van een kentekenplaat betaal je tussen de €25 en €45.

Kan ik met de aanhangwagen de grens over?

Ja je kunt met een gehuurde aanhanger de grens over. Dus als je iets wil ophalen in België of Duitsland dan kan dat. Je bent wel verplicht om een verzekering te hebben die pech in het buitenland dekt. Controleer dit dus even bij je autoverzekering voordat je de weg op gaat.

Hoe koppel ik de aanhangwagen aan mijn auto?

Voordat je de aanhangwagen aan de auto koppelt is het verstandig om eerst een video te kijken van hoe je dat precies doet. Als je nog nooit een aanhanger hebt gehuurd, kan het best lastig zijn namelijk!

Een aanhangwagen huren of Brenger gebruiken?

Je kunt een aanhanger huren als je spullen vervoerd wilt hebben die niet in je auto passen. Maar om tijd, moeite en extra kosten te voorkomen kun je ook een koerier boeken. Met Brenger boek je gemakkelijk binnen een paar minuten online jouw transport. Je komt niet voor onverwachte extra kosten te staan. Bij het plaatsen van je transport zie je gelijk de prijs, die je aan het eind van het boekingsproces betaalt. De koeriers van Brenger rijden iedere dag van de week. Je kunt zelf aangeven op welke dag en in welk tijdvak je de koerier wil verwachten.

Bereken nu jouw prijs

Waar rijdt Brenger allemaal?

De koeriers van Brenger rijden door heel Nederland, Vlaanderen en zelfs in Nordrhein Westfalen in Duitsland. De grens met België is een half uur verwijderd vanaf Eindhoven en binnen een uur sta je in Duitsland. Het kan dus goed voorkomen dat je iets van over de grens thuis wil hebben. De koeriers van Brenger rijden ook in deze regio’s waardoor je je transport van deze twee landen gemakkelijk online kunt regelen. Meer weten? Neem een kijkje op onze website.