Busje huren in Eindhoven of Brenger boeken? Zo maak je de juiste keuze.

Je gaat verhuizen binnen Eindhoven en je zou graag je spullen in je nieuwe woning in Woensel willen hebben. Of je hebt een tafel gekocht via Marktplaats en zou die graag bij je thuis willen hebben in Strijp. Dan is een busje huren een optie. Maar is een koerier niet een betere optie? Wij hebben de vergelijking voor je gemaakt!

In deze situaties huur je een busje

Grote verhuizing

Wanneer je verhuist van de ene naar de andere woning en je hebt best veel te verhuizen, dan is een busje huren een betere optie. Je kunt zelf verschillende soorten busjes huren, met verschillende laadcapaciteit. Hoe meer je wilt verhuizen, hoe groter het busje, hoe meer je per dag betaalt. Een van de kleinere busjes voor een verhuizing huur je voor ongeveer €100 voor een hele dag (van 8:30 tot 17:30). Dan kun je 11m2 aan spullen verhuizen. Heb je meer te verhuizen? Dan moet je al gauw denken aan €200 per dag. Beide berekeningen zijn wel exclusief brandstofkosten, verzekeringen en borg.

Dagje weg

Ook voor een dagje weg kan een busje huren ideaal zijn. Ga je een weekend naar het Nationaal Park De Biesbosch en heb je heel wat mee te nemen omdat je bijvoorbeeld gaat kamperen? Dan kun je een auto huren in Eindhoven of een busje waar dit allemaal in past. Handig als je zelf geen auto hebt, of de spullen niet allemaal in je auto passen.

In deze situaties boek je een koerier

Kleine verhuizing

Stel je verhuist naar een nieuwe kamer in een ander huis, met huisgenoten. Of je gaat samenwonen met je partner. Dan heb je misschien niet zo heel veel spullen te verhuizen. De koeriers van Brenger verhuizen jouw spullen tot 5m3 graag naar jouw nieuwe woning. Vanaf €29,95 boek je al een koerier, afhankelijk van de afstand, de grootte en het aantal spullen en of je hulp nodig hebt met het tillen naar een bepaalde etage.

Bereken de prijs voor jouw transport

Nieuwe aankoop vervoeren

Wanneer je een nieuwe tafel hebt  gekocht via Marktplaats en je wil die graag thuis in Eindhoven hebben, dan is een koerier de perfecte uitkomst. Dan hoef je niet een hele bus te huren en heen en weer te rijden om jouw nieuwe tafel thuis te krijgen. Wist je dat bij Brenger het meest vervoerde item een tafel is? In 2021 hebben we bijna 100 duizend tafels van A naar B gebracht. Ook jouw nieuwe item laten vervoeren? Kijk hier wat het kost.

Je bent jonger dan 25 jaar of je hebt pas je rijbewijs

Vaak betaal je bij busverhuurbedrijven een leeftijdstoeslag als je jonger dan 26 jaar bent. En ze verhuren vaak pas een busje aan mensen die minimaal 2 jaar hun rijbewijs hebben. Aan een koerier boeken via Brenger zit geen leeftijd verbonden. Iedereen kan een koerier boeken. Binnen 3 minuten heb je het online geregeld. Benieuwd hoe dat werkt? Neem eens een kijkje op onze website.

Geen tijd

Wanneer je van maandag tot en met vrijdag werkt zijn je weekenddagen er om te ontspannen en leuke dingen te doen. Dan wil je liever niet in een gehuurd busje zitten, de weg op en misschien wel aan het andere kant van het land iets moeten ophalen. Dit is best tijdrovend en als je dat niet ziet zitten kan een koerier een goed alternatief zijn. Binnen enkele minuten is het geboekt en word je op de hoogte gehouden van jouw transport. Je hoeft alleen de zorgen dat er iemand aanwezig is op het juiste adres waar de spullen moeten worden opgehaald en afgeleverd op de door jou gekozen tijdstippen en dat je de koerier helpt met het tillen van de spullen uit de bus.

Doe geen moeite en laat je spullen bezorgen met Brenger

Kortom: er zijn situaties dat je beter een busje in Eindhoven kunt huren.  Als je gaat verhuizen en je veel spullen hebt bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je een dagje of weekendje weg gaat dan is het handiger dat je een busje kunt huren. Maar in andere situaties is een koerier een betere optie. Waar wacht je nog op?

Boek een koerier!